Tabu
BEAUTY

Madonna folosește un ritual de înfrumusețare cu apă rece ca gheața

madonna

Madonna arată fabulos pentru cei 60 de ani ai săi. Mulți se întreabă cum reușește diva muzicii pop să se mențină tânără. Iar Tarin Graham, esteticianul său personal, a împărtășit câteva din secretele ei de îngrijire personală.

Cântăreața se ascunde cât poate de mult de soare, deoarece, crede Tarin, protejarea de razele UV este crucială pentru sănătatea pielii. Esteticianul recomandă, de asemenea, clătirea cu apă foarte rece dimineața, un obicei folosit de multe românce, care îmbunătățește circulația sângelui și strânge porii.

Expertul a subliniat că dieta este un factor important atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Nutriționistul poate ajuta oamenii să mânânce în funcție de tipul de ten, iar asta face Madonna de câțiva ani încoace. Consumul de apă este iarăși la fel de important, deoarece hidratează pielea.

Madonna se află tot timpul în lumina reflectoarelor iar asta înseamnă că trebuie să poarte mult make-up. Din nefericire, produsele de beauty usucă tenul, ceea ce înseamnă că are nevoie de hidratare suplimentară. Tarin a explicat pentru Daily Mail că vedeta își curăță tenul cu o apă micelară scumpă care îi lasă pielea moale și împrospătată.

Și pentru că nu poți, orice ai face, să previi apariția ridurilor, Madonna trebuie să apeleze la tratamente anti-îmbătrânire revoluționare care să încetinească procesul. Cel mai folosit de ea este tratamentul cu oxigen hiperbaric, care infuzează ser hialuronic în piele.

Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița

ARTICOLE SIMILARE

MADALINA GHENEA – pictorial incendiar!

realitatea

Produsele cosmetice bio, o varianta de incredere pentru un look deosebit

realitatea

7 secrete de îngrjire a tenului dezvăluite de cosmeticiana lui Anne Hathaway

Andreea Damian

SEBASTIAN Professional – Un nou brand de hairfashion în România

Internauții râd de afișul documentarului lui Gwyneth Paltrow: parcă iese din organele intime ale femeii

Andreea Damian

Metoda periculoasă pentru mărirea buzelor la care apelează tinerele

Andreea Damian

Scrie un comentariu