Home > beauty > Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Regina Elisabeta a II-a folosește aceeași ojă și nuanță de 29 de ani. Este vorba despre rozul pal din colecţia Essie, care poartă numele „Ballet Slippers” și care costă 9 dolari. Vedete precum Barbara Streisand, Salma Hayek sau Jennifer Lopez au purtat-o pe covorul roşu. Meghan Markle a purtat-o și ea în ziua nunții.

Personalitățile din familia regală nu au voie să poarte decât culori naturale pe unghii la aparițiile publice, suverana ținând mult la acest lucru. Dar ducesa de Sussex a reușit să calce din nou pe bec, luni seară, la gala Premiilor British Fashion din Londra.

Soția prințului Harry a urcat pe scenă pentru a înmâna trofeul pentru „designerul anului” lui Clare Waight Keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Pentru această ocazie, Meghan a îmbrăcat o rochie neagră, pe un umăr, creată de casa de modă Givenchy, care-i punea în evidență burtica de gravidă.

A comis-o grav din cauza manichiurii, pentru că fosta actriță și-a vopsit unghiile într-o culoare foarte îndrăzneață: negru. Conform protocolului regal, Meghan Markle ar fi trebuit să poarte culori nude. A reușit totuși să armonizeze ținuta cu bijuterii minimaliste, o coafură simplă și un make-up natural.

 

Articole asemanatoare
Regina
Regina Marii Britanii se machiază singură, cu excepția unei singure ocazii
manichiura
Manichiura cu ojă semipermanentă
Meghan Markle
Meghan Markle şi prinţul Harry încalcă din nou tradiția. Regina e supărată foc!
meghan markle
Meghan Markle a adus un omagiu prințesei Diana, dar alegerea ei vestimentară a stârnit controverse

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

by Andreea Damian   1 min
0