Home > beauty > Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

Regina Elisabeta a II-a folosește aceeași ojă și nuanță de 29 de ani. Este vorba despre rozul pal din colecţia Essie, care poartă numele „Ballet Slippers” și care costă 9 dolari. Vedete precum Barbara Streisand, Salma Hayek sau Jennifer Lopez au purtat-o pe covorul roşu. Meghan Markle a purtat-o și ea în ziua nunții.

Personalitățile din familia regală nu au voie să poarte decât culori naturale pe unghii la aparițiile publice, suverana ținând mult la acest lucru. Dar ducesa de Sussex a reușit să calce din nou pe bec, luni seară, la gala Premiilor British Fashion din Londra.

Soția prințului Harry a urcat pe scenă pentru a înmâna trofeul pentru „designerul anului” lui Clare Waight Keller, creatoarea rochiei sale de mireasă. Pentru această ocazie, Meghan a îmbrăcat o rochie neagră, pe un umăr, creată de casa de modă Givenchy, care-i punea în evidență burtica de gravidă.

A comis-o grav din cauza manichiurii, pentru că fosta actriță și-a vopsit unghiile într-o culoare foarte îndrăzneață: negru. Conform protocolului regal, Meghan Markle ar fi trebuit să poarte culori nude. A reușit totuși să armonizeze ținuta cu bijuterii minimaliste, o coafură simplă și un make-up natural.

 

Articole asemanatoare
prințul Harry
Suma exorbitantă pe care prințul Harry a cheltuit-o pentru renovarea casei
meghan markle
Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian
meghan markle
Prințul Harry i-a fost necredincios lui Meghan Markle?
regina
Regina Elisabeta a II-a și prințul Filip s-au separat: trec săptămâni fără să se vadă unul pe celălalt

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață

by Andreea Damian   1 min
0