Home > Lifestyle > Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important

Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important

Meghan Markle

Au trecut aproape 5 luni de la nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, dar presa din Marea Britanie a aflat abia acum că fosta actriță i-a ascuns acestuia un detaliu foarte important. Nepotul Reginei Elisabeta a II-a l-a aflat abia când și-a văzut mireasa la altar.

Ducesa de Sussex a dezvăluit recent că tributul celor 53 de națiuni ale Commonwealth-ului de pe voalul ei a fost o surpriză pentru Harry. „Știam că va fi o surpriză frumoasă pentru actualul meu soț, care nu știa și care a fost exrem de încântat de decizia pe care am luat-o”.

Într-un nou clip promoțional al documentarului „Queen of the World”, fosta actriță, în vârstă de 37 de ani, dezvăluie totodată cât de important a fost ca rochia ei Givenchy să ia în considerare toate națiunile.

Soția prințului Harry a împărtășit, de asemenea, faptul că a adăugat sub rochia de mireasă o bucată de material albastru din rochia pe care a purtat-o la prima ei întâlnire cu el. Meghan a mai spus și că ideea încorporării simbolismului în designul rochiei a fost inspirată de rochia de la încoronarea Reginei din 1953.

 

Articole asemanatoare
Poza cu Meghan la British Fashion Awards pe care Casa Regală a șters-o fără motiv de pe Instagram
Meghan Markle a încălcat regula reginei și a purtat o manichiură îndrăzneață
meghan markle
Kate Middleton arată cu degetul spre Meghan Markle
serena williams
Serena Williams, sfaturi dure pentru buna sa prietenă, Meghan Markle

Loading...

Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important

by Andreea Damian   1 min
1