Tabu
Image default
LIFESTYLE

Modul adorabil în care Harry și Meghan se alintă unul pe celălalt

Admiratorii Casei Regale britanice se bucură de orice detaliu neânsemnat care apare în presă cu privire la membrii săi. Iar prințul Harry și Meghan Markle simt pe pielea lor acest lucru. Pentru că orice mișcare cât de mică îi aduce pe Ducii de Sussex în atenția publicului.

De curând, Meghan a dezvăluit (din greșeală) cum îl alintă pe prințul Harry, iar întreg momentul a fost surprins de camerele de luat vederi. Să fie vorba oare despre „Henry”, „iubitule”, „Înălțimea ta Regală”, „duce de Sussex” sau poate „prințul meu”? Nu, este vorba despre… „dragostea mea” („my love”)!

Și totuși, Gina Nelthorpe-Cowne, o apropiată a cuplului britanic, a dezvăluit că Meghan Markle are o formulă specială pe care o folosește pentru a-l striga pe Harry, dar la care apelează doar atunci când sunt în intimitate. Mai exact, aceasta obișnuiește să îi spună „Haz”.

La rândul său, prințul Harrry se adresează soției sale cu prescurtare a prenumelui acesteia, Meg. Diminutivul a fost catalogat ca fiind foarte delicat și drăguț.

Prințul Charles i-a găsit o poreclă bizară lui Meghan Markle

ARTICOLE SIMILARE

Dupa sase luni de casnicie, Alina Puscas e in prag de divort?

Cele mai captivante circuite de calatorie pentru primavara 2017

realitatea

Mircea Badea, AMENINŢAT că va fi ÎMPUŞCAT ÎN CAP

Mai multe zile libere pentru bugetari în 2023. Trei weekend-uri prelungite

Andreea Damian

“Vocea Romaniei” a luat bataie de la o emisiune pentru copii!

Prigoana a facut-o VARZA pe Bahmu: “Mai du-te dracu’ acasa! Sotia mea e beata la ora asta…”

Scrie un comentariu