Tabu
LIFESTYLESlider

Meghan Markle, cea mai atractivă femeie din familia regală

Meghan Markle a fost declarată cea mai atractivă femeie din cadrul familiei regale britanice, potrivit algoritmului Greek Golden Ratio of Beauty Phi.

Chipul actriței de 36 de ani a fost găsit cel mai frumos datorită științei, arată un doctor de la Harley Street, care i-a analizat fața în comparație cu cea a Ducesei de Cambridge, a Zarei Phillips, a Prințesei Beatrice și Prințesei Eugenie.

Dr. Julian De Silva susține că, potrivit calculelor obținute în urma efectuării algoritmului, logodnica Prințului Harry a obținut un procentaj foarte mare, despre care se spună că indică frumusețea fizică perfectă. Potrivit acestui algoritm mathematic, Meghan a obținut un scor de 87,4%. „Meghan are un nas aproape perfect cu un scor de 98,5%, poziția ochilor este exactă și are o barbă superb în formă de V sau în formă de inimă”, susține specialistul. Și asta a desemnat-o pe Meghan Markle cea mai atractivă femeie din sânul familiei regale.

meghan markle cea mai atractiva femeiemeghan markle cea mai atractiva femeie

Viitoarea mireasă a surclasat-o pe Kate Middleton (36 de ani), care a obținut un scor de 86,8%. „La Kate, distanța între nas și buze este perfectă dar distanța este cu puțin mai mare, iar bărbia sa e mai mică decât a viitoarei sale cumnate. Este însă o femeie fermecătoare, aflându-se printre cele mai frumoase femei din lume”, este de părere dr. De Silva. Pe următoarele 3 locuri s-au clasat Zara Phillips cu un scor de 81,6%, Prințesa Beatrice cu un scor de 80,7% și Prințesa Eugenie, cu un scor de 79,3%.

meghan markle cea mai atractiva femeiemeghan markle cea mai atractiva femeie

„Zara este o femeie frumoasă, dar are bărbia prea îngustă și ochii  apropiați foarte mult. Prințesa Beatrice a obținut un scor mare pentru nasul perfect, dar pentru bărbie a obținut un scor mai mic. Sora ei, Prințesa Eugenie a obținut un scor foarte mic pentru forma buzelor, dar a obținut un scor bun în ce privește poziționarea ochilor”, a încheiat autorul analizei.

Ce este raportul de aur?

Cunoscut încă din antichitate, numărul de aur i-a fascinat pe marii înţelepţi, filozofi, matematicieni, alchimişti, preoţi, inspirând gânditori din toate disciplinele, ca nici un alt număr din istoria matematicii. Numit şi ”secţiunea de aur”, ”raportul de aur”, ”proporţia de aur” sau ”proporţia divină”, nr.1,618033… este primul număr iraţional descoperit şi definit în istorie, pe care matematicianul american Mark Barr l-a notat cu litera greceasca F (phi), de la numele sculptorului grec Phidias

Este întâlnit în lucrările unor mari artişti, pictori, sculptori, arhitecţi sau fotografi. Egiptenii au fost primii care l-au folosit, majoritatea piramidelor fiind construite ţinându-se cont de numărul de aur. Piramida lui Keops şi fabuloasele catedrale (ex. Notre-Dame din Paris) au fost construite respectându-se proporţiile numărului de aur, de asemenea, sculpturile lui Brâncuşi (Coloana Infinitului) şi Ateneul Român.

Îl regăsim peste tot în natură, în regnul vegetal, animal şi mineral. În bifurcaţia ramurilor plantelor şi arborilor, dispunerea geometrică a frunzelor şi inflorescenţelor unor plante, a petalelor de flori (trandafirul), a seminţelor de floarea soarelui, în conurile de pin, de brad, ananas, etc.

ARTICOLE SIMILARE

Cum reușește Anca Țurcașiu să se mențină în formă la 52 de ani. Secretul dietei sale

Andreea Damian

Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

„Mihai Bendeac a suferit un tragic accident”. Mesajul ciudat de pe contul de Instagram al actorului

Andreea Damian

Slabeste sanatos – Echilibrul alimentar sau Formula 421

realitatea

Călătoriile cu taxi-ul se scumpesc. Cât ar urma să coste o cursă din 2024

Andreea Damian

Gina Pistol, pe urmele chef-ilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu la Masterchef?

Andreea Damian

Scrie un comentariu