Tabu
PEOPLE Slider

Meghan Markle se joacă cu focul, la fel ca prințesa Diana

meghan markle

Thomas Markle s-a plâns înainte de Crăciun că fiica sa, Meghan Markle, ar fi obsedată de control, reproșându-i că l-a uitat. Dar nimeni nu se aștepta ca ducesa de Sussex să fie cea care l-a înstrăinat. O mișcare deloc inteligentă din partea lui Meghan, cred publicațiile din Marea Britanie, e faptul că le-a permis prietenelor ei să vorbească în numele ei în paginile unei reviste americane.

Soția prințului Harry e frustrată că nu-și poate spune punctele de vedere în public, pentru că așa cere protocolul regal. Departe de a mai detensiona situația, intervenția prietenelor ei nu a făcut decât să toarne gaz pe foc. Meghan își pune în pericol statutul din cauza unor remarci despe viața sa privată.

Experții regali, citați de Daily Mail, sunt îngrijotați de modul în care Meghan Markle abordează toate aceste probleme. Aceștia consideră ipocrit comportamentul cuiva care cere tatălui său, printr-o scrisoare, să nu mai divulge în presă problemele de familie. Meghan Markle a fost instruită să nu îi răspundă public tatălui ei. Supărată pe „ordinele de la Palat”, fosta actriță și-a rugat cinci prietene să spună povestea în revista americană People.

Foști angajați ai Reginei și-au amintit că Meghan Markle acționează la fel ca prințesa Diana, care adesea sfida regulile de la Palat. Lady Di credea că nu are altă alternativă decât să rezolve chiar ea problemele.
În 1995, Diana a a dat un interviu în care a dezvăluit foarte multe secrete, pentru Martin Bashir, de la BBC. Deși agenții ei au susținut că mai târziu a regretat, prințesa a încercat să preia controlul asupra mass-media și paparazzilor care roiau în jurul ei. A fost primul ei interviu solo și a fost vizionat de mai mult de 22,8 milioane de persoane în Regatul Unit. Nu numai că și-a pierdut asistenta personală și ofițerul personal de presă, care a demisionat după ce i s-au ascuns notițele pentru interviu, dar a și motivat-o pe regină să-i forțeze pe ea și pe prințul Charles să divorțeze.

În unele privințe, prințesa Diana și Meghan seamănă. Ducesa are însă un avantaj: se bucură de sprijinul necondiționat al soțului ei, prințul Harry, și știe să gestioneze relațiile cu presa. De altfel, The Sun titra vineri: Meg preia controlul! Nonconformista Meghan Markle este noua Diana cu tactici de PR, instruirea prietenilor despre „adevăr” și împotrivirea protocoalelor de la Palat”. Publicația susține că ducesa de Sussex încearcă să devină noua prințesa Diana și să manipuleze mass-media în favoarea ei.

Meghan Markle sfidează regulile și indicațiile primite de la familia regală, lucru pentru care era foarte cunoscută și Prințesa Diana. Mai mult, în anii ’80-’90, mama lui Harry obișnuia să-și instruiască și ea prietenii să vorbească în presă, pentru a întoarce anumite povești în favoarea ei.

„Diana vorbea cu jurnaliștii ei preferați sau își făcea prieteni strategici, precum Carolyn Bartholomew, care a avut rolul de a-i spune secrete lui Andrew Morton pentru cartea lui. Le spunea dinainte fotografilor unde să vină, în momentele în care arăta bine, pentru a ieși perfect chiar și în pozele de paparazzi. Îi anunța pe fotoreporteri unde să vină la evenimente cariabile secrete.”, a declarat Ingrid Seward, redactorul-șef al revistei Majesty.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină te sfătuiește ce să faci dacă vrei să-ți salvezi căsnicia

Tabu Tabu

Serena Williams a schimbat regulile în tenis dar întâmpină în continuare probleme

Andreea Damian

Cum a slăbit Gabriela Cristea peste 20 de kilograme

Tabu Tabu

Declarație de sustenabilitate: Vogue Italia a înlocuit modelele de pe coperta din ianuarie cu ilustrații

Andreea Damian

Ce exerciții fizice recomandă Hilaria Baldwin pentru o viață sexuală mai bună

Andreea Damian

Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat

Andreea Damian

Scrie un comentariu