Home > Lifestyle > Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

meghan markle

Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat dinainte de nuntă că își doresc să devină părinți cât mai repede. Chiar au vorbit deschis despre planurile lor de a-și întemeia o familie și au mărturisit că sunt pregătiți să aibă un copil.

O sursă din apropierea cuplului regal a declarat pentru Us Weekly că Prințul Harry și Meghan Markle sunt atât de nerăbdători să aibă copii încât au făcut din asta cea mai mare prioritate a lor. Aceeași sursă de la Palat a adăugat că ducele și ducesa nu pot aștepta prea multă vreme până să înceapă o familie, încât s-au pus deja pe treabă. Și nu ar fi o surpriză pentru niciunul dacă Meghan ar rămâne însărcinată, acum când viața lor de după nuntă e atât de agitată și încărcată de angajamente regale.

Cum vor arăta copiii Prinţului Harry. Un artist le-a făcut chipul robot

În asentiment cu proaspeții însurăței este și Doria Raglang (61 de ani), mama lui Meghan, care abia așteaptă să își strângă la piept nepoțeii. „E foarte încântată că Meghan va deveni mamă”, a spus un apropiat al Doriei, de meserie asistent social.

Cuplul sugerase că își doresc mulți copii în interviul pe care l-au acordat în noiembrie 2017, cu prilejul logodnei lor. „Bineînțeles”, aprobase prințul Harry, când a fost întrebat dacă își dorește copii. „Sperăm că vom începe o familie în viitorul apropiat”, a completat el, iar Meghan Markle a aprobat din cap.

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini
Bebelușul regal
Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Comenteaza acest articol

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

by Andreea Damian   1 min
0