Home > Slider > Meghan Markle și prințul Harry au în sfârșit cont comun pe Instagram

Meghan Markle și prințul Harry au în sfârșit cont comun pe Instagram

meghan markle

Meghan Markle și prințul Harry își vor putea ține admiratorii la curent postând fotografii și noutăți despre ei pe Instagram. Ducii de Sussex au anunțat pe contul oficial al Palatului Kensington că şi-au lansat primul cont oficial de Instagram. Acesta se numește @sussexroyal, potrivit revistei People.

„Bun venit pe contul nostru oficial de Instagram. Suntem încântaţi să împărtăşim cu voi toată munca noastră, cauzele pe care le susţinem, anunţurile importante şi oportunitatea de a atrage atenţia asupra problemelor esenţiale. Vă mulţumim pentru sprijin şi vă urăm bun venit“, au scris cei doi.

Prima postare, care a adunat deja peste 400.000 de aprecieri, conţine o colecţie de fotografii cu Ducii de Sussex, de la diferite evenimente publice.

Ducii de Sussex s-au separat astfel de prințul William și soția sa, cel puțin pe social media. Pagina lor, @kensingtonroyal, are peste 7 milioane de urmăritori.

Meghan era deja familiarizată cu Instagram, încă de dinainte de a-l întâni pe prințul Harry, dar la scurt timp după anunțul logodnei lor, aceasta și-a șters contul. Cel mai probabil pe @sussexroyal vom regăsi fotografii care le vor aminti fanilor ei de Tig, blogul în care ducesa își așternea gândurile când era actriță.

Contul comun de Instagram va fi probabil și primul loc unde vom vedea primele fotografii ale bebelușului regal care se va naște luna aceasta.

 

 

Articole asemanatoare
social media
A treia cea mai urmărită persoană pe Instagram: social media e extrem de periculoasă pentru tineri
bebelușul regal
Bebelușul regal va deveni prinț. Decizia care va schimba situația în familia regală britanică
Harry și Meghan
Decizie grea pentru Harry și Meghan: trebuie să aleagă nașii bebeluşului. Serena Williams, printre favoriți
meghan markle
Meghan Markle a născut, în secret, la spital. Dar unul de lux!

Comenteaza acest articol

Meghan Markle și prințul Harry au în sfârșit cont comun pe Instagram

by Andreea Damian   1 min
0