Home > Slider > Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

Meghan Markle

Regina Elisabeta ar fi fost „profund dezamăgită” de decizia lui Meghan Markle de a pleca singură la New York, pentru a participa la finala US Open.

Suverana dorea foarte mult ca toată familia să fie prezentă la sfârşitul săptămânii trecute la Castelul Balmoral din Scoția pentru a asista la Jocurile din Highlands. Însă ducesa de Sussex a ales să zboare singură în SUA, pentru a asista la finala US Open în care a jucat buna ei prietenă Serena Williams. Finală pe care a pierdut-o în fața Biancăi Andreescu.

Meghan Markle îi poartă ghinion Serenei Williams? 

Potrivit presei britanice, acest lucru a îndurerat-o profund pe reginpă, care s-a arătat „dezamăgită” de atitudinea lui Meghan Markle. La rândul lor, britanicii au interpretat decizia ducesei ca pe un afront la adresa reginei, căreia îi place să fie înconjurată de familie când se află la Balmoral.

Cuplul a invocat, pentru a nu merge în Scoţia, scuza că Archie este prea mic pentru a călători atât de departe şi că aveau „mult de lucru în acest weekend”, potrivit unei surse.

Regina face eforturi să se apropie de Meghan

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii face un efort neobișnuit să lege o relație strânsă cu soția prințului Harry, Meghan. Se spune că suverana în vârstă de 93 de ani încearcă să o facă pe Meghan să nu se simtă pe „dinafară” și îi face fel de fel de invitații la evenimente regale.

Potrivit comentatorului regal Duncan Larcombe, aceste gesturi reprezintă un privilegiu pentru ducesa de Sussex, în vârstă de 38 de ani. Kate Middleton nu s-a bucurat de aceeați atenție din partea reginei ca Meghan Markle, tocmai pentru că ea a intrat în familia regală treptat.

 

Articole asemanatoare
harry
Harry și Meghan sunt furioși pe Regină. Au pierdut tot!
harry
O nouă lovitură pentru Meghan și Harry. Ce se va întâmpla de la 1 aprilie
regina
Regina, lovitură devastatoare pentru Harry şi Meghan Markle
Meghan Markle
Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

1 Response

  1. Pingback : Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină - Stiri eZZ

Comenteaza acest articol

Meghan Markle a supărat-o din nou pe regină

by Andreea Damian   1 min
1