Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Meghan Markle, trădată de tatăl ei din nou. Nu se aștepta la așa ceva

O sursă apropiată de Meghan Markle susține că tatăl acesteia, Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, nu a fost niciodată bolnav și a născocit operația urgentă ca o scuză pentru a nu participa la nunta regală și pentru a atrage simpatia oamenilor, potrivit Daily Mail.

„Toată povestea cu tatăl lui Meghan care a fost operat a fost inventată. El a venit cu un motiv suficient de bun pentru a nu participa la nunta ei astfel încât să evite orice altă rușine după acele fotografii aranjate. Povestea cu starea de sănătate precară a fost modul lui de a genera compasiune în rândul publicului și de a muta atenția de la acele imagini care au produs jenă pentru Meghan și familia regală”, a spus sursa apropiată lui Meghan Markle.

Cu câteva zile înainte de nunta regală, Thomas Markle a aranjat cu un paparazzo să fie fotografiat în timp ce își căuta ținuta, iar imaginile au fost publicate de presa britanică. Pentru asta, el a primit bani.

„Desigur că Meghan este supărat pe el. Tatăl ei a lipsit de la nunta. A lipsit să o conducă la altar și totul din cauza unei cascadorii de publicitate nereușite. A fost o eroare de judecată din partea lui. Acum toată lumea simte părere de rău pentru el. Nu ar trebui. El și-a adus acest lucru asupra lui și, dacă el era cu adevărat bolnav, Meghan ar fi făcut un efort să-l viziteze. Să nu-ți pară rău pentru el. Ci pentru Meghan”, a adăugat sursa.

După incident, atât Meghan, cât și prințul Harry, ar fi început să se îndepărteze de Thomas Markle tocmai din cauza scandalului provocat înainte de nunta regală. Din partea familiei miresei, doar Doria Ragland, mama lui Meghan, a participat la nunta care a avut loc pe 19 mai, în Capela St George a Castelului Windsor.

ARTICOLE SIMILARE

SEMINTELE DE IN inlocuiesc uleiul de peste! Cea mai bogata sursa vegetala de Omega 3 – SEMINTELE DE IN

Gestul universal de raportare a violenței domestice pe care cu toții trebuie să-l cunoaștem

Andreea Damian

Ce scuză a găsit Meghan Markle ca să nu dea ochii cu familia regală la înmormântarea Prințului Philip

Andreea Damian

De unde a luat Viviana Sposub coronavirus

Tabu Tabu

COSTI IOSEF – dezvaluiri despre casatoria ratata cu TEO! Se razgandise chiar inainte de nunta!!!

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Scrie un comentariu