Tabu
Image default
FASHION Slider

Mesajul simbol transmis de Meghan Markle prin rochia pe care purtat-o când și-a anunțat sarcina

Duminică, 14 februarie, purtătorul de cuvânt al ducelui și ducesei de Sussex a anunțat presei britanice sarcina lui Meghan Markle. Fotografia oficială, postată pe Instagram, o arată pe aceasta întinsă pe iarbă, îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, semnată Carolina Herrera.

În fotografia alb-negru, Meghan Markle poartă o rochie Carolina Herrera, făcută special pentru ea. O etichetă americană care marchează atașamentul ei față de Statele Unite, țară unde s-au mutat ea și prințul Harry, împreună cu fiul lor Archie, după ce au părăsit monarhia britanică.

O rochie purtată în timpul primei sarcini

Rochie este din in și impresionează prin simplitate și confort. Potrivit Daily Mail, această rochie a fost proiectată de designerul venezuelean când Meghan Markle era însărcinată cu primul ei copil, Archie.

Garderoba lui Meghan Markle conține multe rochii Carolina Herrera. Să ne amintim de ținuta ei roz somon din timpul paradei pentru ziua de naștere a Reginei Elisabeta a II-a din iunie 2018. Carolina Herrera este un brand pe care l-a purtat în principal în prima sarcină.

În februarie 2019, în timpul unei călătorii în Maroc, soția prințului Harry, însărcinată atunci cu micuțul Archie, a purtat o rochie florală semnată de același designer.

În același an, a purtat pe o geantă Carolina Herrera pentru petrecerea de bun venit a bebelușului ei.

ARTICOLE SIMILARE

Drew Barrymore în Nylon de august

realitatea

Viva Four-Ever: Spice Girls anunță un turneu de aniversare (fără Victoria Beckham)

realitatea

New Urban Superheroes by Miss Sixty

realitatea

7 trenduri must-have pentru femei in aceasta primavara

realitatea

Scarlett Johansson pentru Esquire

realitatea

Rihanna confirmă că are o relație „exclusivă” cu miliardarul Hassan Jameel

Andreea Damian

Scrie un comentariu