Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă

Mick Jagger a revenit pe scenă după ce a suferit o operație pe cord în luna aprilie. Solistul de la Rolling Stones părea încântat că și-a revenit și a împărtășit aceste momente cu fanii săi într-un story, pe Instagram. Artistul repeta la chitară pentru un spectacol pe care trupa l-a susținut vineri în Chicago’s Soldier Field.

Legendarul Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, privea zâmbind spre stadionul din fața lui, plin de scaune ce urmau să fie umplute în curând. Acesta arăta fericit și sănătos, scrie Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

Looking forward to seeing you all tomorrow! #stonesnofilter

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

În urmă cu două luni, Rolling Stones își anulase concertele din America și Canada, după ce Mick Jagger se confrunta cu mari probleme de sănătate. Din fericire, acesta și-a revenit complet după intervenția suferită la inimă. „Medicii sunt mulțumiți de progresul său și au fost fericiți să-i dea undă verde la cântat”, a spus pentru The Sun o sursă din apropierea lui Jagger.

Vocalistul The Rolling Stones a dezvăluit într-un interviu că recuperarea decurge foarte bine, repetițiile pentru concertele The Rolling Stones reprogramate fiind în plină desfășurare. Mick și colegii au revenit pe scenă pe 21 iunie, urmând să continue turneul „No Filter” până la sfârșitul lunii august.

Mick Jagger a suportat în urmă cu două luni o intervenţie chirurgicală de înlocuire trans-cateter a valvei aortice (TAVR) într-o clinică din New York. Această procedură minim invazivă i-a permis rockerului britanic să evite o operaţie majoră, iar medicii au reuşit să repare valva cardiacă folosind un cateter, fără să realizeze o operaţie pe cord deschis.

ARTICOLE SIMILARE

Ce surprize pregătește graviduța Laura Cosoi fanilor săi

Tabu Tabu

Torsul pisicii are efecte terapeutice. INFOGRAFIC fascinant care îți dă motive să-ți iei una

Andreea Damian

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Andreea Damian

Plasticul occidental otrăvește mâncarea din Indonezia și pe oamenii care o consumă

realitatea

Carnea albă, la fel de nocivă ca cea roșie, susțin cercetătorii

Andreea Damian

Nicole Kidman, transfomare uluitoare. A cărunțit și e foarte îmbătrânită

Andreea Damian

1 comentariu

Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă - Stiri eZZ 22 June 2019 at 17:41

[…] Imagini cu Mick Jagger pe scenă, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu