Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă

Mick Jagger a revenit pe scenă după ce a suferit o operație pe cord în luna aprilie. Solistul de la Rolling Stones părea încântat că și-a revenit și a împărtășit aceste momente cu fanii săi într-un story, pe Instagram. Artistul repeta la chitară pentru un spectacol pe care trupa l-a susținut vineri în Chicago’s Soldier Field.

Legendarul Mick Jagger, în vârstă de 75 de ani, privea zâmbind spre stadionul din fața lui, plin de scaune ce urmau să fie umplute în curând. Acesta arăta fericit și sănătos, scrie Daily Mail.

 

View this post on Instagram

 

Looking forward to seeing you all tomorrow! #stonesnofilter

A post shared by Mick Jagger (@mickjagger) on

În urmă cu două luni, Rolling Stones își anulase concertele din America și Canada, după ce Mick Jagger se confrunta cu mari probleme de sănătate. Din fericire, acesta și-a revenit complet după intervenția suferită la inimă. „Medicii sunt mulțumiți de progresul său și au fost fericiți să-i dea undă verde la cântat”, a spus pentru The Sun o sursă din apropierea lui Jagger.

Vocalistul The Rolling Stones a dezvăluit într-un interviu că recuperarea decurge foarte bine, repetițiile pentru concertele The Rolling Stones reprogramate fiind în plină desfășurare. Mick și colegii au revenit pe scenă pe 21 iunie, urmând să continue turneul „No Filter” până la sfârșitul lunii august.

Mick Jagger a suportat în urmă cu două luni o intervenţie chirurgicală de înlocuire trans-cateter a valvei aortice (TAVR) într-o clinică din New York. Această procedură minim invazivă i-a permis rockerului britanic să evite o operaţie majoră, iar medicii au reuşit să repare valva cardiacă folosind un cateter, fără să realizeze o operaţie pe cord deschis.

ARTICOLE SIMILARE

Celine Dion, fără machiaj la 51 de ani, în videoclipul noului ei single, „Imperfections“

Andreea Damian

Stiai ca pumele sunt back in fashion?

realitatea

Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a făcut cântărețul în Constanța

Andreea Damian

Cum arată inelul cu diamant primit de Gina Pistol de la Smiley

Andreea Damian

Cele 8 tendințe de vară de care suntem deja obsedate

Andreea Damian

Inside Llewyn Davis se lansează de Moş Nicolae şi-n România!

1 comentariu

Scrie un comentariu