Home > Lifestyle > Miley Cyrus a purtat un tricou cu un puternic mesaj social

Miley Cyrus a purtat un tricou cu un puternic mesaj social

miley cyrus

Miley Cyrus a purtat zilele trecute un tricou cu mesajul „Protect kids. Not guns” (Protejați copiii, nu armele). Cântăreața și-a întărit astfel poziția privind controlul armelor de foc. Și ce e ridicol e faptul că oul kinder e interzis de mult timp în SUA, dar nu și armele.

După lansarea videoclipului piesei Nothing Breaks Like a Heart, Miley Cyrus și-a făcut apariția într-un tricou alb inscripționat cu markerul, cu un mesaj puternic social. Artista de 26 de ani pledează astfel pentru un control mai mare asupra armelor.

View this post on Instagram

Protect Kids Not Guns

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Miley Cyrus este îngrijorată de bilanțul dur: 2018 a fost cel mai sângeros an privind numărul de morți prin împușcare în SUA – 13715, potrivit Gun Violence Archive (GVA). Datele furnizate de US Naval Postgraduate School arată că numai în acest an au fost înregistrate 94 de incidente cu arme de foc în școli, acesta fiind cel mai mare număr din 1970 încoace. Incidentele din Parkland, Florida și Santa Fe, Texas au declanșat o alertă națională, determinând autoritățile federale să ia măsuri și să relanseze demersurile de înăsprire a controlului armelor.

Aceasta nu este prima dată când Miley este preocupată de necesitatea unui control mai mare al armelor. La începutul acestui an, ea a ținut un discurs impresionant despre controlul armelor  la marșul Marșul pentru viață organizat în Washington DC. La marș au participat și alte vedete precum Ariana Grande, Demi Lovato și Jennifer Hudson, a căror discursuri puternice au mișcat publicul.

sursa foto: Instagram

 

Articole asemanatoare
Coachella
Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, amânat din cauza epidemiei de coronavirus
Miley Cyrus
Miley Cyrus spune că a trebuit să fie „gay” pentru că „bărbații sunt răi”
Liam Hemsworth
Liam Hemsworth, reacție neașteptată după despărţirea de Miley Cyrus
Miley Cyrus
Miley Cyrus l-a înlocuit pe Liam Hemsworth cu o femeie

Comenteaza acest articol

Miley Cyrus a purtat un tricou cu un puternic mesaj social

by Andreea Damian   1 min
0