Tabu
PEOPLESlider

Motivul pentru care Anghel Damian nu vrea să o ia de soţie pe Theo Rose. Prima reacţie a artistei

Anghel Damian şi Theo Rose formează un cuplu de nici un an, dar cei doi se pregătesc deja să devină părinţi.
Artista este însărcinată în cinci luni şi ar urma să nască la finalul lunii iunie, dar chiar şi aşa regizorul nu pare încântat de perspectiva unei căsătorii.

Cei doi susţin că se iubesc la nebunie, dar nu par hotărâți să facă pasul cel mare. Mai mult, regizorul susţine că nunta nu este un eveniment atât de important, ba chiar poate fi stresant și deloc distractiv. „Mie nu mi se par nunțile ceva extraordinar. În general nu te distrezi la nunți”, a spus Anghel Damian, în cadrul podcast-ului susținut de Codin Maticiuc.

La rândul ei, nici Theo Rose nu este atrasă de ideea măritişului. În cadrul unei emisiuni, pentru că se apropie să devină mamă, întrebată dacă va face nuntă înainte să nască, Theo Rose nu s-a arătat prea entuziasmată.

„În biserică m-aș cununa, dar fără petreceri și alte chestii. Nu am vorbit serios cu el despre asta. În principiu m-am gândit și la cununia civilă, să fie totul gata, când apare copilul să fie pe numele lui”, a dezvăluit Theo Rose, în urmă cu ceva timp, la emisiunea „La Măruţă”.

Artista susţine că nu simte presiune din partea familiei, legată de nuntă, în condiţiile în care este deja gravidă, dar a recunoscut că s-a gândit, împreună cu partenerul ei, să se căsătorească înainte de venirea pe lume a fiului lor.

„S-au întâmplat repede toate și nu vreau să-l sperii. M-au văzut repede însărcinată după ce ne-am combinat. Suntem împreună din iunie, iulie… Nu avem un an. S-a întâmplat totul repede. E… Nu-i interesează pe ei. Important e să fim fericiți. Nu se gândesc ei la nunți, evenimente”, a mai spus Theo Rose.

ARTICOLE SIMILARE

Cum sa ai un tonus excelent inca din primele zile ale lui 2018

realitatea

Michael Bublé, mărturisiri sfâșietoare despre lupta fiului său, bolnav de cancer

Andreea Damian

De ce Adelina Pestrițu nu mai pune poze cu fetița ei pe Instagram

Andreea Damian

Airyen Vay a lansat “Love Me Like You’re High”, o piesă inspirată din realitate

Andreea Damian

Victorie în instanță pentru Meghan Markle

Andreea Damian

Interviu Liviu Teodorescu: “Am castigat mai mult decat victoria in sine”

realitatea

Scrie un comentariu