Tabu
PEOPLESlider

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va rata și botezul bebelușului prințului Harry

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa la botezul bebelușului Archie, programat pentru luna viitoare la Capela St George. Presa britanică scrie că suverana va lipsi de la eveniment din cauza unor alte obligații regale. Palatul a confirmat că regina va rata botezul, potrivit Daily Express.

Dar ceilalţi membri ai Familiei Regale britanice vor merge la ceremonie, unde, de asemenea, este așteptată mama ducesei de Sussex, Doria Ragland.  Aceasta va reveni în Marea Britanie pentru a fi alături de nepotul ei, Archie, născut pe 6 mai. De altfel, Doria s-a mutat cu Harry și Meghan imediat nașterea micuțului pentru a o ajuta pe fiica sa, dar recent s-a întors acasă, în California, SUA.

Regina a pierdut și botezul Prințului Louis, anul trecut, cel de al treilea copil al Prințului William și Kate Middleton. Și totuși, aceasta a participat la botezul fiicei nepoatei sale, Zara Tindall, anul acesta.

Botezul lui Archie Harrison va avea loc la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, unde Harry și Meghan s-au căsătorit în mai 2018. Ceremonia va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, și de preotul capelei Windsor, David Conner.

La botez sunt așteptați prințul Charles și soția acestuia, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum să porți bereta ca o adevărată pariziancă

Andreea Damian

Aceste 5 noi tendințe de modă vor fi un succes în 2022

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 5)

realitatea

MET Gala este oficial anulată

Andreea Damian

Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

realitatea

Andreea Antonescu își testează limitele într-un reality-show

Tabu Tabu

Scrie un comentariu