Home > Slider > Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va rata și botezul bebelușului prințului Harry

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va rata și botezul bebelușului prințului Harry

regina

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii nu va participa la botezul bebelușului Archie, programat pentru luna viitoare la Capela St George. Presa britanică scrie că suverana va lipsi de la eveniment din cauza unor alte obligații regale. Palatul a confirmat că regina va rata botezul, potrivit Daily Express.

Dar ceilalţi membri ai Familiei Regale britanice vor merge la ceremonie, unde, de asemenea, este așteptată mama ducesei de Sussex, Doria Ragland.  Aceasta va reveni în Marea Britanie pentru a fi alături de nepotul ei, Archie, născut pe 6 mai. De altfel, Doria s-a mutat cu Harry și Meghan imediat nașterea micuțului pentru a o ajuta pe fiica sa, dar recent s-a întors acasă, în California, SUA.

Regina a pierdut și botezul Prințului Louis, anul trecut, cel de al treilea copil al Prințului William și Kate Middleton. Și totuși, aceasta a participat la botezul fiicei nepoatei sale, Zara Tindall, anul acesta.

Botezul lui Archie Harrison va avea loc la Capela St George de pe domeniul Castelului Windsor, unde Harry și Meghan s-au căsătorit în mai 2018. Ceremonia va fi oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, și de preotul capelei Windsor, David Conner.

La botez sunt așteptați prințul Charles și soția acestuia, Camilla, Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis.

 

 

 

Articole asemanatoare
Meghan Markle
Meghan Markle, în conflicte cu Regina Elisabeta, din cauza micului Archie
Meghan Markle
Când ducesa Meghan o întâlnește pe regina muzicii pop
meghan markle
Prințul Harry și Meghan Markle și-au botezat bebelușul și au făcut publice primele imagini
Bebelușul regal
Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Motivul pentru care regina Elisabeta a II-a va rata și botezul bebelușului prințului Harry

by Andreea Damian   1 min
0