Tabu
Image default
PEOPLESlider

Naomi Campbell a arătat pentru prima oară chipul fiicei ei

Naomi Campbell a uimit pe toată lumea când a anunțat anul trecut că a devenit mamă, la 51 de ani. Vestea a venit la doar câteva săptămâni după ce a apărut pe podiumul Săptămânii Modei de la New York, fără burtică de gravidă.

„Cea mai mare binecuvântare pe care mi-am putut-o imagina vreodată”, a declarat modelul Naomi Campbell care a dezvăluit chipul fiicei sale într-un articol care va apărea în numărul din martie al revistei Vogue.

Vedeta a insistat că fiica ei nu a fost adoptată. Naomi spune că fetița ei, acum în vârstă de nouă luni – al cărui tată biologic nu a fost niciodată dezvăluit – este al ei, pe fondul speculațiilor crescânde cu privire la originea sa biologică. „Nu a fost adoptată, este copilul meu biologic”, a mărturisit ea.

Naomi Campbell

Nu se cunoaște deocamdată prenumele fiicei sale.  Cu toate acestea, ea a recunoscut că foarte puțini dintre cercul ei de prieteni și membri ai familiei știau că plănuia să devină mamă.

Pentru același număr al revistei Vogue, topmodelul a pozat și singură, cu ținute foarte sexy care îi pun în valoare silueta perfectă și o coafură afro voluminoasă.

În interviul care va fi lansat în Vogue, Campbell vorbește și despre viața de pe podiumuri. Îi place încă să fie model, dar pe măsură ce timpul trece devine din ce în ce mai „enervant”. „Am 51 de ani și mă plimb cu fete care au 18! E grozav să fii cu tineri, dar trebuie să spun că într-una dintre ultimele prezentări de modă mi-am tot spus:” Hai, ridică picioarele mai sus! De ce mergi atât de încet?”.

Icoana anilor 90 a fost văzută pentru prima dată împreună cu fiica ei în public în timpul unei ieșiri discrete la New York, în iulie anul trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga a rupt logodna cu impresarul Christian Carino

Andreea Damian

Destinul fabulos al lui Pierre Cardin, „ultimul împărat” al modei

Andreea Damian

E incredibil ce face Mădălina Ghenea în Italia, „zona roșie” a Europei!

Tabu Tabu

NASA oferă întreaga bibliotecă media gratuit și fără drepturi de autor publicului

realitatea

Bottega Veneta lansează încălțămintea 100% biodegradabilă

Andreea Damian

Cum să dormi bine când ești răcită?

Andreea Damian

Scrie un comentariu