Tabu
PEOPLESlider

Necazurile se țin lanț de Lidia Vadim Tudor! Fiica „Tribunului”, de urgență la spital

Lidia Vadim Tudor a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident. Mai precis, tânăra s-a lovit destul de rău la unul dintre genunchi, motiv pentru care medicii i-au pus o orteză.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor a oferit detalii despre ce i s-a întâmplat dar și cum se simte în urma accidentului. Totul s-a întâmplat în timp ce alerga. Lidia nu a mai simțit când dat peste o gură de canal denivelată, care i-a provocat accidentul.

Tânăra a explicat la o emisiune TV că a încercat să prindă pe cineva din urmă, însă din neatenție, fiica cea marea a lui Vadim Tudor a căzut în genunchiul stâng.

Așadar, Lidia a ajuns de urgență la spital cu dureri foarte mari, iar cadrele medicale au decis să-i pună o orteză tinerei, declarând astfel că în câteva zile ar trebui să se vindece.

„Am căzut în genunchiul stâng, nu pot să vin, sunt la radiografie, am apă la genunchi. Mi-au pus o orteză și în câteva zile ar trebui să se resoarbă. Am alergat după cineva și era o gură de canal denivelată și nu am mai simțit”, a declarat Lidia Vadim Tudor în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu.

Lidia Vadim Tudor nu mai are deloc liniște. La nici patru luni de când s-a căsătorit, a rămas văduvă. Soțul ei, scriitorul Tano Dan Alexandru, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea și cu care a făcut nunta în această vară, a încetat din viață în luna octombrie.

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii au capacitatea de a-și regenera părți din corp, la fel ca salamandra

Andreea Damian

Cum a fost Ioana Blaj surprinsă de soțul Ducu Ion

Tabu Tabu

Harvey Weinstein a ajuns la o înţelegere de 25 de milioane de dolari cu victimele sale

Andreea Damian

Greşeli frecvente pe caniculă. De ce este bine să eviți dușurile reci

Andreea Damian

De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?

realitatea

Lanvin Fashion Show | Puterea identității într-o colecție atemporală

Andreea Damian

Scrie un comentariu