Home > Slider > Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger a făcut un spectacol de zile mari la Brașov, sâmbătă, pe scena Festivalului de muzică Cerbul de Aur. Vedeta, în vârstă de 40 de ani, a atras simpatia fanilor din România, după ce a luat în culise mai mulți tineri în scaune rulante.

#cerbuldeaur2018 #Romania

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Există voci care susțin că artista americană a primit bani grei să facă „playback” de calitate de scenă. Potrivit unor surse neoficiale, artista ar fi avut un onorariu de 300.000 de euro pentru recital. Până la urmă, Nicole Scherzinger a făcut un spectacol memorabil,  dar și cea mai tare reclamă Brașovului, pentru că artista a postat pe Instagram un videoclip cu pregătirile de dinainte de a urca pe scenă, promovând și orașul de sub Tâmpa.

Imaginile o surprind pe cântăreaţă în timpul recitalului, la repetiţii, dar şi în spatele scenei.

https://www.instagram.com/p/BnSaBUzA8cJ/?hl=ro&taken-by=nicolescherzinger

Senzuala brunetă a dezvăluit într-o altă postare pe Instagram că a mâncat salam românesc și cașcaval după concert, iar ca desert a servit fructe – struguri, căpşuni şi mere tăiate pe jumătate. Nicole Scherzinger a pozat provocator lângă platourile cu mâncare din care ea şi echipa care a însoţit în România s-au înfruptat. „Ce-mi fac mie puţin salam şi caşcaval”, a comentat Nicole Scherzinger la poză.

https://www.instagram.com/p/BnPStVcA2cP/?hl=ro&taken-by=nicolescherzinger

Meniul, aparent tradițional – salam , rulouri de şuncă, roşii, castraveţi şi caşcaval – a fost însă foarte comentat pe pagina sa de Instagram. Unii fani s-au arătat dezgustați de mâncarea pe care aceasta a servit-o în culise. „Salam și brânză, mâncare tipic est-europeană”, „Mai bine aș mânca… decât să pun gura pe așa ceva”, „Serios … românii ți-au dat salam, șuncă și chifle învelite în prosoape de bucătărie?”, sunt doar câteva remarci la adresa lui Nicole.

Un admirator a stârnit o discuție aprinsă pe tema pestei porcine: „Să nu mănânci carne de porc, există o boală a porcilor în România în această perioadă”, în timp ce alți au criticat-o pentru modul în care a pozat: „Drăguț, unii nu au ce mânca și tu stai cu mâncarea între picioare”.

Până una alta, se pare că vedeta s-a simțit foarte bine în România și a apreciat locul, oamenii dar și mâncarea românească. Cu siguranță, Nicole Scherzinger a creat o atmosfera unică și un concert de care cei prezenți își vor aminti mult timp.

 

Articole asemanatoare
The Pussycat Dolls
The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”
Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

3 Responses

  1. lolo

    asta-i enlgezoaica nu americanca natafletule ,in anglia nu mai este intrebata ,acum vine in romania unde naivul public o trateaza ca pe o super diva bleah bleah in tarile lor de origine sunt deja nulitati

  2. kiki

    o obosita de 41 de ani nu mai este soiicitata in tara ei toti obositi dau navala in estul europei sa castige ceva bani, departe de a mai fi considerate staruri in tarile lor de origine imi vine sa rad cum ies de la naftalina si se afiseaza ca fiind nu siu ce staruri buffff bluffff

  3. Pingback : Nicole Scherzinger a spus ce a mâncat la Cerbul de Aur. Drăguț, unii nu au ce mânca și tu stai cu mâncarea între picioare | Jurnalul Regional

Comenteaza acest articol

Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

by Andreea Damian   2 min
3