Tabu
CULTURE Slider What's hot

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Nicole Scherzinger

Frumoasa Nicole Scherzinger va încânta publicul Festivalului de muzică Cerbul de Aur, cu piese deja cunoscute și fredonate de fanii din România. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls va susţine un recital – care va include piese proprii dar și ale trupei –  la gala care are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Solista în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscută după ce s-a lansat trupa The Pussycat Dolls. „Don’t Cha” şi „Buttons” sunt câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră pe Nicole Scherzinger. Au urmat colaborări cu Enrique Iglesias, P. Diddy, Timbaland sau 50 Cent, careu au urcat-o repede în topurile muzicale.

Nicole Scherzinger și-a legat numele și de câteva show-uri de televiziune de success, cum ar fi „Dancing with the Stars” sau „X Factor” din Statele Unite și Marea Britanie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Șase moduri prin care Regina Elisabeta a II-a trimite mesaje secrete personalului ei

Andreea Damian

Practica avortului în funcție de sex a făcut să dispară 23 de milioane de femei în toată lumea

Andreea Damian

Deși sunt 7000 de copii dispăruți de acasă pe site-ul Poliției Române apar doar 18 poze

Liam Neeson va juca în „Bărbați în negru”

Andreea Damian

Michelle Obama, sfaturi pentru cei aflați în izolare

Andreea Damian

Dorința neîmplinită a lui Michael Jackson. Și-a dorit foarte mult să facă asta

Andreea Damian

Scrie un comentariu