Tabu
CULTURE Slider What's hot

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Nicole Scherzinger

Frumoasa Nicole Scherzinger va încânta publicul Festivalului de muzică Cerbul de Aur, cu piese deja cunoscute și fredonate de fanii din România. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls va susţine un recital – care va include piese proprii dar și ale trupei –  la gala care are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Solista în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscută după ce s-a lansat trupa The Pussycat Dolls. „Don’t Cha” şi „Buttons” sunt câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră pe Nicole Scherzinger. Au urmat colaborări cu Enrique Iglesias, P. Diddy, Timbaland sau 50 Cent, careu au urcat-o repede în topurile muzicale.

Nicole Scherzinger și-a legat numele și de câteva show-uri de televiziune de success, cum ar fi „Dancing with the Stars” sau „X Factor” din Statele Unite și Marea Britanie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Retete dietetice – Gulii de toamna

realitatea

Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU

Andreea Damian

Cum arata MIREASA lui BUTE la cununia civila / FOTO

9 actori care au suferit transformări incredibile pentru un rol

Andreea Damian

Pascal Bruckner despre colonialism, rasism, multiculturalism și mai 1968 – INTERVIU

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei de 2 decembrie

realitatea

Scrie un comentariu