Tabu
Image default
CULTURESliderWhat's hot

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Frumoasa Nicole Scherzinger va încânta publicul Festivalului de muzică Cerbul de Aur, cu piese deja cunoscute și fredonate de fanii din România. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls va susţine un recital – care va include piese proprii dar și ale trupei –  la gala care are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Solista în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscută după ce s-a lansat trupa The Pussycat Dolls. „Don’t Cha” şi „Buttons” sunt câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră pe Nicole Scherzinger. Au urmat colaborări cu Enrique Iglesias, P. Diddy, Timbaland sau 50 Cent, careu au urcat-o repede în topurile muzicale.

Nicole Scherzinger și-a legat numele și de câteva show-uri de televiziune de success, cum ar fi „Dancing with the Stars” sau „X Factor” din Statele Unite și Marea Britanie.

 

ARTICOLE SIMILARE

PATRICIU si-a exclus sotia din testament! Cui ii revine cea mai mare parte din avere!!!

Teo: “Daca esti grasa nu te ia nimeni de nevasta…”

Un student german a scăpat de un urs care l-a atacat în România după ce l-a lovit în față

realitatea

9 semne că ai o relație perfectă, chiar dacă nu crezi asta

Andreea Damian

Când se deschide Târgul de Crăciun București 2022. Brad uriaș, patinoar și roată panoramică, în Piaţa Constituţiei

Andreea Damian

Kylie Jenner: de la “genul programului reality” la o avere de aproape un miliard de dolari

realitatea

Scrie un comentariu