Tabu
Image default
CULTURE Slider What's hot

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Frumoasa Nicole Scherzinger va încânta publicul Festivalului de muzică Cerbul de Aur, cu piese deja cunoscute și fredonate de fanii din România. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls va susţine un recital – care va include piese proprii dar și ale trupei –  la gala care are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Solista în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscută după ce s-a lansat trupa The Pussycat Dolls. „Don’t Cha” şi „Buttons” sunt câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră pe Nicole Scherzinger. Au urmat colaborări cu Enrique Iglesias, P. Diddy, Timbaland sau 50 Cent, careu au urcat-o repede în topurile muzicale.

Nicole Scherzinger și-a legat numele și de câteva show-uri de televiziune de success, cum ar fi „Dancing with the Stars” sau „X Factor” din Statele Unite și Marea Britanie.

 

ARTICOLE SIMILARE

Te lupți din greu cu rezoluțiile de Anul Nou? Uite câteva sfaturi

realitatea

Pariu cu … banii: DORIAN POPA a facut o mica avere!

Celebritati nascute pe 9 august!

realitatea

Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra

realitatea

Celebritati nascute pe 31 iulie!

realitatea

How To: Coafura de primavara in 8 pasi – Catwalk Ermanno Scervino

Scrie un comentariu