Home > Agenda > Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

Nicole Scherzinger

Frumoasa Nicole Scherzinger va încânta publicul Festivalului de muzică Cerbul de Aur, cu piese deja cunoscute și fredonate de fanii din România. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls va susţine un recital – care va include piese proprii dar și ale trupei –  la gala care are loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov.

Vedeta americană va fi pentru prima dată în faţa publicului din România. „Salut! Sunt nerăbdătoare să vin în România și să urc pe scena Cerbului de Aur, pe 1 septembrie! Pregătiți-vă să petreceți alături de mine!”, a declarat Nicole Scherzinger.

Solista în vârstă de 40 de ani a devenit cunoscută după ce s-a lansat trupa The Pussycat Dolls. „Don’t Cha” şi „Buttons” sunt câteva dintre hiturile care au făcut-o celebră pe Nicole Scherzinger. Au urmat colaborări cu Enrique Iglesias, P. Diddy, Timbaland sau 50 Cent, careu au urcat-o repede în topurile muzicale.

Nicole Scherzinger și-a legat numele și de câteva show-uri de televiziune de success, cum ar fi „Dancing with the Stars” sau „X Factor” din Statele Unite și Marea Britanie.

 

Articole asemanatoare
The Pussycat Dolls
The Pussycat Dolls se reunesc după 10 ani
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger rupe tăcerea despre video-ul intim cu ea și Lewis Hamilton: „A fost oribil”
Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a dezvăluit ce a mâncat la Cerbul de Aur iar fanii au luat-o peste picior

Comenteaza acest articol

Nicole Scherzinger, pe scena Cerbului de Aur de la Brașov

by Andreea Damian   1 min
0