Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Nu există cale de împăcare! Cătălin Măruță și Alex Velea, replici tăioase

Conflictul mediatic dintre Alex Velea și Cătălin Măruță pare că se accentuează. Velea nu numai că nu i-a acceptat scuzele prezentatorului, dar i-a transmis o replică tăioasă, prin intermediul rețelelor sociale.

„Nea Măruță, hai să-ți zic și părerea mea despre «scuzele» astea false și dorința de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aș enumera: respectul, loialitatea și bineînțeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calități. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim și despre termenul bărbați. În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra ușor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit și tu te-ai făcut că nu vezi, eu «prietenul» tău, eram atacat din toate părțile”, a scris Alex Velea într-un InstaStory.

„Vreau să te asigur la că la final nu voi fi lângă tine ca să ne strângem mâna, nu de altceva, dar eu am învățat în acești ani din ce ești făcut și că tu nu ești capabil de sentimente sincere sau de empatie reală, totul e o mască, e un rol pe care îl joci ca să dai bine și pentru bani. Te-am respectat, ți-am respectat familia, am colaborat cu tine de câte ori ai avut nevoie de mine, dar toate lucrurile astea se pare că nu le-ai apreciat, așa că aleg să le las în trecut cu tot cu tine Mătălin Căruță”, a mai spus artistul.

Cum a început scandalul

Recent, Alex Velea a fost invitat la podcastul realizat de Speak, unde a dezvăluit că relația lui Măruță a devenit inexistentă. „Mi se pare că în fiecare săptămână nu există emisiune în care să nu vorbească despre mine sau Antonia, dar într-un context nefavorabil nouă, un context nașpa, inclusiv momente în care le dă apă la moară ca să zică ceva nașpa. N-am ce să mai vorbesc cu Cătălin Măruță. S-a mai întâmplat când chema rudele fostei mele soții ca să vorbească despre mine aiurea, după ce avusesem niște ani de prietenie. După aceea l-am măscărit și l-am înjurat pe unde apucam. A vrut să ne împăcăm, după care a sunat-o pe mama și i-a spus «doamnă, știți cum e, e ca într-o relație, am mai greșit». Și-a cerut un fel de scuze și am lăsat-o așa, după care și-a luat din nou filmul ăsta de cancanism, calcă pe cadavre. S-a dus prea mult, s-a dus prea departe. Este prea târziu”, a declarat Alex Velea.

Cătălin Măruță nu a răspuns acuzațiilor în mod oficial și a decis să scrie un mesaj pe pagina personală de Instagram. „În prietenie, ca-n fotbal, sunt și faze tensionate, uneori din teren vezi situația altfel decât e, iar de pe margine, pentru ceilalți, meciul pare chiar pe viață și pe moarte. La final însă, bărbații își strâng mâna și chiar se apreciază. Peste ani, o să ne amintim de toate câte s-au întâmplat și s-au spus. #friends#nohardfeelings”, a fost mesajul scris de către Cătălin Măruță.

ARTICOLE SIMILARE

Cea mai frumoasă femeie din lume, răpusă de cancer la doar 45 de ani

Andreea Damian

Cum arăta prezentatorul de televiziune Dani Oțil când era mic

Tabu Tabu

Olivia Addams, videoclip împotriva bullyingului

Tabu Tabu

Lavinia, criticată aspru de fanele ei

Tabu Tabu

Dana Budeanu trăiește o nouă poveste de dragoste

Tabu Tabu

Aerul poluat ridică riscul de avort cu 50% – studiu

Andreea Damian

Scrie un comentariu