Tabu
Hobby LIFESTYLE Slider

O nouă provocare online pune în pericol vieţile tinerilor

Cea mai recentă provocare online se numeşte „In My Feelings” Challenge şi implică săritul dintr-o maşină în mers şi realizarea unui dans pe melodia omonimă a rapperului Drake. Noul fenomen – cunoscut și ca „KiKI Challange” a luat cu asalt internetul, așa cum s-a întâmplat cu Ice Bucket Challenge, Harlem Shake sau Mannequin Challenge.

Provocarea a început printr-o rutină de dans realizată pe baza melodiei „In My Feelings” a lui Drake, de către un Instagrammer cunoscut sub numele de „TheShiggyShow”. Dar aceasta a evoluat în ceva complet diferit. Din păcate, mulţi nu își dau seama că îşi pun viaţa în pericol, încercând să recreeze dansul realizat de Shiggy, sărind din maşini în mişcare și rănindu-se.

Provocarea Keke a strâns sute de clipuri video cu oameni care dansează pe lângă mașinile pornite

Numeroase filmări arată tineri care execută provocarea, iar uneori rezultatele sunt de-a dreptul teribile – se lovesc de stâlpi, alunecă din maşină sau, mai grav, sunt loviţi de un alt vehicul, scrie The Guardian.

https://www.youtube.com/watch?v=agrcPybNT8s

Unul dintre cele mai grave accidente provocate de „Kiki Challenge“ a fost înregistrat în statul american Iowa, unde o tânără în vârstă de 18 ani a ajuns la spital cu hemoragie şi fractură craniană. Fata a încercat să execute mişcarea, însă a căzut din maşină şi s-a lovit la cap.

Întrucât această provocare este foarte populară în Statele Unite, Comisia Naţională de Siguranţă a Transporturilor (NTSB) îi avertizează pe cei care doresc să participe la această activitate că ceea ce fac este ilegal. Nu doar faptul că sar din maşină şi îşi pun în pericol propria viaţă, însă faptul că cineva din interiorul maşinii filmează întregul proces încalcă regulile de circulaţie care interzic utilizarea dispozitivelor electronice la volan.

Noul challenge nu a ocolit nici internetul din Republica Moldova iar o parodie făcută de un tânăr a ajuns virală pe reţelele de socializare. În doar câteva zile a stârns peste 1,3 milioane de vizualizări.

https://www.youtube.com/watch?v=fg4elGhGuDU

ARTICOLE SIMILARE

Transforma mobilul intr-un detector de radiatii

realitatea

Creșterea nivelului mării ar putea să disloce până la 187 de milioane de oameni

Andreea Damian

Ayn Rand l-a pârât pe Capra serviciilor secrete pentru comunismul inexistent dintr-un film de Crăciun

Dora Constantinovici

Tom Hanks, mesaj către cei care nu poartă mască

Andreea Damian

La fiecare 16 minute, un roman moare de cancer pulmonar

3 relatii lungi din showbiz

realitatea

Scrie un comentariu