Tabu
Image default
CULTURE

Pantone dezvăluie culoarea anului pentru 2022

În timp ce mulți dintre noi își vor petrece ultimele zile ale anului 2021 reflectând asupra evenimentelor, autoritatea globală a culorilor Pantone a fost deja ocupată să privească înainte — să decidă culoarea care va caracteriza cel mai bine 2022.

Very Peri combină liniștea constantă a albastrului cu o infuzie energică de roșu. Este prima dată când compania fabrică o culoare în loc să caute în arhivă, o decizie care a fost un element vital al procesului de selecție din acest an.

„A fost foarte important pentru noi să venim cu o nouă culoare, pentru că acum avem o viziune foarte nouă asupra lumii”, a declarat directorul executiv al Pantone Color Institute, Leatrice Eiseman, potrivit CNN. „Este literalmente cea mai fericită și cea mai caldă dintre toate nuanțele de albastru”, a adăugat ea, descriind nuanța. „Datorită acelui subton roșu, introduce un sentiment de noutate care dă putere, iar noutatea este ceea ce căutăm.”

Pandemia a avut un impact puternic asupra modului în care trăim și lucrăm în mod normal. „Am trecut prin atât de multe provocări în acest timp, nu știm ce va apărea de la o zi la alta”, a spus vicepreședintele Pantone, Laurie Pressman. „Curiozitatea îi ajută pe oameni să treacă peste aceste momente dificile. Ceea ce am numi creativitate curajoasă.”

„Culoarea simbolizează viitorul”, adaugă Eiseman. „(Are atitudinea viguroasă și veselă despre care vorbim, acea încredere fără griji și spirit creativ.”

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie – Sufletul satului romanesc

realitatea

Divorț la final pentru Mihaela Rădulescu

realitatea

Kings on ice se reprogrameaza pentru luna octombrie

Daniel Funeriu: Calomnia este păcatul originar al democraţiei din România!

realitatea

Muza lui Freddie Mercury, răsplătită după succesul filmului „Bohemian Rapsody”

Andreea Damian

Thievery Corporation, azi , la Sala Palatului

realitatea

Scrie un comentariu