Tabu
PEOPLESlider

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră în privința divorțului

Nu mai există cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi au stabilit data divorțului, care se va pronunța la notar.

Cei doi se vor întâlni peste două săptămână la notar, acolo unde se va pronunța despărţirea oficială. Au reușit totuși să evite astfel o întâlnire deloc plăcută în fața judecătorului, la Tribunal, mai ales că au împreună două fete.

Cum își vor împărți averea?

Pepe și Raluca au luat o decizie și în ceea ce le privește pe micuțele Rosa și Maria, dar și asupra bunurilor pe care le-au strâns împreună în cei opt ani de căsnicie.

În urma partajului, Pepe a rămas cu vila de lux în valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastramă va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de numai puțin de 100.000 de euro.

Pepe a fost cel care ca anunţat despărţirea

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.

ARTICOLE SIMILARE

O mare casă de modă de lux renunţă la produsele din blănuri și piele exotică

Andreea Damian

Aventuri în jurul lumii cu Delia

Andreea Damian

Cum se simte Mihai de la 3 Sud Est, după ce a fost internat la ATI, cu COVID-19, în stare gravă

Andreea Damian

Cum să mănânci corect de Crăciun. Trucuri ca să eviți indigestia și toxiinfecția

Andreea Damian

Jessica Simpson “dezamăgită” de felul în care Natalie Portman i-a comentat pozele din 1999

realitatea

„Am grijă de mormântul lui Johnny Hallyday în fiecare zi.”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu