Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Pepe și Raluca Pastramă, decizie de ultimă oră în privința divorțului

Nu mai există cale de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi au stabilit data divorțului, care se va pronunța la notar.

Cei doi se vor întâlni peste două săptămână la notar, acolo unde se va pronunța despărţirea oficială. Au reușit totuși să evite astfel o întâlnire deloc plăcută în fața judecătorului, la Tribunal, mai ales că au împreună două fete.

Cum își vor împărți averea?

Pepe și Raluca au luat o decizie și în ceea ce le privește pe micuțele Rosa și Maria, dar și asupra bunurilor pe care le-au strâns împreună în cei opt ani de căsnicie.

În urma partajului, Pepe a rămas cu vila de lux în valoare de 400.000 de euro din zona Pipera, două mașini, dar și cu afacerea din centrul Capitalei. Raluca Pastramă va rămâne cu grădinița în valoare de 380.000 de euro, o mașină, dar și cu bunuri și bijuterii în valoare de numai puțin de 100.000 de euro.

Pepe a fost cel care ca anunţat despărţirea

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a spus Pepe pe canalul său de YouTube.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 2 iulie!

realitatea

Cum a devenit Kendall Jenner „sfânta” literaturii alternative

realitatea

„Semnează sau plătește”. Brad Pitt i-a dat Angelinei Jolie un ultimatum

Andreea Damian

Cine e și cum arată iubita secretă a premierului Florin Cîțu

Andreea Damian

Gestul incredibil făcut de Inna de ziua ei

Tabu Tabu

După Dolce & Gabbana, și casa de modă Dior e criticată din cauza unui clip publicitar

Andreea Damian

Scrie un comentariu