Tabu
Image default
HEALTHPsihologieSlider

Prima zonă a corpului pe care o speli la duș spune multe despre personalitatea ta

Dacă ați mers vreodată la un curs de yoga, l-ați auzi cu siguranță pe instructor descriind corpul drept un templu sacru. Și a avut dreptate! Acesta găzduiește emoțiile și energiile care ne determină să facem diferite lucruri în viață. Iar unele culturi antice cred că prima zonă  corpului pe care o spălăm la duș spune multe despre personalitate. Este posibil, involuntar, să percem această zonă, drept cea mai importantă!

Haideți să vedem ce smnificație are fiecare!

Pe picioare

Piciorul este un simbol al umilinței și al integrității. Persoanele care se spală prima oară pe picioare sunt altruiste, capabile să trăiască și care se bucură de orice clipă a vieții.

Pe mâini

Mâinile au fost întotdeauna un simbol al forței, unității și solidarității. Oamenii care își spală mâinile mai întâi în duș nu cedează de teamă. Sunt extrem de idealiști și vor tinde întotdeauna spre ce este mai bun.

Pe față

Fața este zona care ne permite să vedem, să auzim, să mirosim și să mâncăm. Pentru tine, cel mai important lucru este starea materială și ai face orice pentru a avea multe lucruri materiale. Oamenilor din jurul tău le este greu să te înțeleagă, însă pe tine nu te interesează părerea lor. Ești o fire egoistă și de aceea, în dormitor nu te remarci ca fiind o amantă pricepută. Te gândești prea mult la tine.

Pe umeri și gât

Oamenii care își spală umerii sau gâtul prima oară sunt foarte muncitor și extrem de competitivi. Nu acceptă să fie refuzați și vor face orice pentru a-și atinge scopurile.

Șase iluzii optice care dezvăluie părțile ascunse ale personalității tale

Pe piept

Pieptul este o zonă sensibilă pentru toate mamiferele, care se vor strădui să o protejeze cu orice preț. Dacă vă spălați mai întâi pieptul la duș, sunteți tipul de de persoană care se simte confortabil în propria piele. Încrederea voastră este un lucru pe care mulți o admiră pentru că întotdeauna vă arată calea cea dreaptă în viață. Despre astfel de oameni se crede că sunt corecți și că nu le place să fie distrași atunci când se concentrează să rezolve ceva. Ei sunt destul de nerăbdători cu oamenii care nu văd lucrurile așa cum le văd și ei.

La subraț

Aceste persoane sunt muncitoare și indispensabile. În general, sunt persoane populare și cu picioarele pe pământ. Aceste persoane sunt foarte săritoare când cineva se află la nevoie. Nu au cine știe ce abilități în dormitor și nu reușești să-ți satisfaci mereu partenerul.

Zona intimă

Oamenii care la duș își spală prima dată zona intimă sunt foarte timizi. Ei nu au încredere în forțele proprii,nu au mulți prieteni și sunt văzuți de cei din jur ca plictisitori și neinteresați. Perseverența este slăbiciunea lor și au tendința de a renunța cu ușurință.

Pe păr

Dacă te speli prima dată pe păr atunci când intri în duș, înseamnă că ești o fire artistică, iar visatul cu ochii deschiși este hobby-ul tău preferat. De aceea, poți realiza ceea ce alte persoane nu pot. Atunci când te afli într-o relație, știi foarte bine cum să îți satisfaci partenerul.

Pe brațe

Despre persoanele care-și spală mai întâi brațele se crede că sunt dependenți de serviciu și că muncesc din greu. Sunt foarte populare și sunt mereu dispuse să-i ajute pe alții. Ce nu reușesc ele să înțeleagă este dacă cei din jur sunt sinceri cu ele sau nu. De asemenea, se mai spune că sunt nesiguri și foarte nemulțumiți de rezultate.

Pe spate

Oamenii care își spală mai întâi spatele sunt precauți și rezervați. Sunt introvertiți și singuratici. E foarte greu să le câștigi încrederea, dar și când o faci, vei câștiga un prieten de nădjede.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Weekend la MNAC online ⎢ Seri de lectură pentru cei mici

Ciocîrlan

Theo Rose a ales deja numele copilului

Andreea Damian

Acuzații grave: „Mihai Bendeac a plecat de la iUmor pentru că a fost bătut de Cheloo”

Andreea Damian

Eminem criticat după ce a folosit efecte sonore ale unor împușcături în timpul concertului

realitatea

Fiica lui Johnny Depp a pozat sexy alături de Pamela Anderson

Andreea Damian

Peștele clovn ar putea să dispară din cauza poluării cu lumină artificială a recifelor

Andreea Damian

Scrie un comentariu