Home > Agenda > Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

prințesa Diana

Kevin Costner a dezvăluit că prințesa Diana trebuia să joace alături de el în continuarea filmului Bodyguard. Din păcate, aceasta a murit într-un cumplit accident de mașină, în 1997.

Costner ar fi avut o convorbire telefonică cu Diana despre rolul ei. „Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: «Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?» A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am spus: «Da, va fi ceva din asta, dar putem face să fie OK»”.

Filmul Bodyguard, cu Whitney Houston în rolul principal feminin, a generat încasări de 411 milioane de dolari, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sonoră este şi la ora actuală cea mai bine vândută din toate timpurile, cu 45 de milioane de copii.

Kevin Costner, în vârstă de 64 de ani, îi mulțumește Sarei Ferguson, ducesă de York, pentru că l-a pus în legătură cu prințesa de Wales. Diana a fost interesată să joace rolul, a declarat Costner într-un interviu acordat lui Anderson Cooper în 2012, potrivit Vanity Fair. Starul american a mai spus că prima variantă de scenariu pentru continuarea filmului Bodyguard a ajuns la el cu o zi înainte ca prinţesa Diana să moară în accidentul rutier petrecut pe 31 august 1997, la Paris.

 

Articole asemanatoare
regina
Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana
prințesa Diana
Paris aduce un omagiu prințesei Diana: o piaţă va purta numele ei
Kitty Spencer
Nepoata prințesei Diana, Kitty Spencer, e într-o relație cu un bărbat care are de două ori vârsta ei
The Crown
Actrița care o va juca pe prințesa Diana în The Crown i-a cucerit imediat pe directorii de casting

Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

by Andreea Damian   1 min
2