Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Prinţesa Diana, în continuarea filmului Bodyguard, alături de Kevin Costner

Kevin Costner a dezvăluit că prințesa Diana trebuia să joace alături de el în continuarea filmului Bodyguard. Din păcate, aceasta a murit într-un cumplit accident de mașină, în 1997.

Costner ar fi avut o convorbire telefonică cu Diana despre rolul ei. „Îmi amintesc că era incredibil de drăguţă la telefon şi a întrebat: «Vom avea o scenă, de exemplu, în care ne vom săruta?» A spus-o într-un mod respectuos… Era puţin emoţionată. Şi i-am spus: «Da, va fi ceva din asta, dar putem face să fie OK»”.

Filmul Bodyguard, cu Whitney Houston în rolul principal feminin, a generat încasări de 411 milioane de dolari, fiind al doilea film cu cele mai mari încasări din 1992, în timp ce coloana sonoră este şi la ora actuală cea mai bine vândută din toate timpurile, cu 45 de milioane de copii.

Kevin Costner, în vârstă de 64 de ani, îi mulțumește Sarei Ferguson, ducesă de York, pentru că l-a pus în legătură cu prințesa de Wales. Diana a fost interesată să joace rolul, a declarat Costner într-un interviu acordat lui Anderson Cooper în 2012, potrivit Vanity Fair. Starul american a mai spus că prima variantă de scenariu pentru continuarea filmului Bodyguard a ajuns la el cu o zi înainte ca prinţesa Diana să moară în accidentul rutier petrecut pe 31 august 1997, la Paris.

 

ARTICOLE SIMILARE

Spectacole-lectură la Centrul de Teatru Educațional Replika

Ciocîrlan

Hollywood în 2021 ⎥ O nouă amânare a premierelor de film

Ciocîrlan

8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri

Andreea Damian

Între aparență și rezistență, modul în care frumusețea s-a metamorfozat în carantină

Andreea Damian

Scarlett Johansson „ar lucra cu Woody Allen oricând” chiar dacă acesta este acuzat de abuz

realitatea

În ce colțuri din lumea are succes Irina Rimes

Tabu Tabu

2 comentarii

Prinţesa Diana avea un plan măreţ, înainte de moarte: alături de Kevin Costner, în Bodyguard – RO-Stiri.com 3 July 2019 at 14:40

[…] Prinţesa Diana şi planul ei măreţ, pe TABU.RO […]

Răspunde
Prinţesa Diana avea un plan măreţ, înainte de moarte: alături de Kevin Costner, în Bodyguard - Stiri eZZ 3 July 2019 at 17:17

[…] Prinţesa Diana şi planul ei măreţ, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu