Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Prințesa Eugenie, decizia care scandalizează Casa Regală britanică. Merge pe urmele vărului ei?

Prințesa Eugenie, nepoata reginei Elisabeta a II-a, refuză ca fiul ei, născut marțea trecută (9 februarie), să poarte un titlu regal.

Fiica prințului Andrew a decis că își va ține copilul departe de obligațiile regale. Prin urmare, al nouălea strănepot al reginei nu va exercita nicio funcție în numele suveranului.

O ordine a succesiunii regale s-a întors pe dos

Prințesa Eugenie a devenit mamă săptămâna trecută. Aceasta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la Spitalul Portland din centrul Londrei. Dar, deși bebelușul este al 11-lea în ordinea succesiunii pe tronul britanic, el nu va avea un titlu regal, deoarece acesta poate fi moștenit doar de la tată. Astfel, fiica prințului Andrew vrea ca copilul ei să fie liber de îndatoririle sale regale.

Bebelușul, al cărui prenume nu a fost încă dezvăluit, nu va exercita, prin urmare, nicio funcție regală. Rudele nepoatei Elisabeta a II-a au declarat pentru Daily Mail că a decis să se concentreze mai degrabă pe maternitate și pe carieră decât pe îndeplinirea îndatoririlor regale în viitor și își dorește același lucru pentru copilul său.

„Eugenie este convinsă că vrea să-și țină copilul în afara atenției publice cât mai mult posibil”, a spus sursa, adăugând că aceasta „va lucra întotdeauna cu organizații caritabile care îi sunt dragi, cum ar fi British Scoliosis Association, dar nu va prelua patronatele abandonate de Harry și Meghan”. Regina Elisabeta a II-a ar putea acorda un titlu celui de-al nouălea strănepot, dar dacă nu i se va cere, nu o va face, potrivit surselor Daily Mail.

ARTICOLE SIMILARE

Terry Crews: Bărbații nu văd femeile ca pe niște ființe în totalitate umane

realitatea

Lili Sandu şi fiul ei, de urgenţă la spital

Andreea Damian

Michelle Cuevas: personajele mele seamănă mult cu mine, cu felul în care eram eu în copilărie

Dora Constantinovici

Serena Williams, exclusă din Topul Forbes 100 cel mai bine plătiți sportivi ai lumii

Andreea Damian

Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Andreea Damian

Singura înregistrare a piesei Nothing Compares 2 U cântată de Prince e incredibilă

realitatea

Scrie un comentariu