Home > Agenda > Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă

Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă

Game of Thrones

Tocmai ce s-au lămurit cum a stat treaba cu ceașca de cafea din episodul trecut, că fanii Game of Thrones au descoperit o nouă gafă în cel mai recent episod. Penultimul episod din serialul momentului a fost difuzat duminică (12 mai) pe HBO.

Să fie din cauza audiențelor înregistrate, sau pentru că serialul Game of Thrones se încheie pe 19 mai, cert e că producătorii au comis-o din nou. Se pare că lui Jaime Lannister (personaj interpretat de Nikolaj Coster-Waldau) i-a crescut în mod miraculos mâna tăiată. Dar acest amănunt nu apare pe micul ecran. Fanii l-au descoperit într-o imagine care promova episodul „The Bells”, difuzat duminică.

Fanii adevărați își amintesc probabil să acest spadasin legendar a trebuit să învețe să se lupte din nou după ce i-a fost tăiată mâna dreaptă, cea cu care mânuia sabia foarte bine, în sezonul 3.

În fotografia incriminatorie, Jamie o îmbrățișează pe Cersei (Lena Headey), în Fortăreața Roșie, aflată sub flăcări. Un reprezentant HBO a declarat pentru New York Post că mâna dreaptă a lui Jamie nu apare la montaj, dar fotografia a ajuns virală pe rețelele de socializare: „încă cercetăm”, au spus fanii.

https://twitter.com/GameOfT57476878/status/1127855879858995200

Totuși, aceștia s-au arătat din nou indignați de greșeala enormă făcută de producători. „Mâna lui Jamie s-a vindecat miraculos în episodul 5”, a scris cineva pe Twitter. „Ca și cum am avea nevoie de alte dovezi, D & D (scenariștii D.B. Weiss and David Benioff) au încetat să mai aibă grijă de GoT cu mult timp în urmă”, a spus altcineva.

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
Game of Thrones
Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee
The Wheel of Time
The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones
game of thrones
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

1 Response

  1. Pingback : Game of Thrones vine cu o altă gafă majoră - Ziare pe Net

Comenteaza acest articol

Producătorii serialului Game of Thrones au mai făcut o gafă imensă

by Andreea Damian   1 min
1