Tabu
Image default
PEOPLESlider

Reacția Academiei Americane de Film după ce Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock la Oscaruri

Academia americană de film, organizatorul ceremoniei de decernare a premiilor Oscar, a scris pe Twitter că nu tolerează violenţa, după ce actorul Will Smith l-a pălmuit pe scenă pe prezentatorul Chris Rock.

„Academia nu tolerează violenţa sub nicio formă”, a subliniat pe Twitter AMPAS (The Academy of Motion Picture Arts and Sciences) în urma ceremoniei. „În seara aceasta suntem încântaţi să îi sărbătorim pe câştigătorii celei de-a 94-a ediţii, care merită acest moment de recunoaştere din partea colegilor şi cinefililor din întreaga lume”, a adăugat organizatorul galei, relatează Variety.

Will Smith a fost desemnat cel mai bun actor în rol principal datorită evoluţiei sale din filmul „King Richard”, îl care îl interpretează pe Richard Williams, tatăl şi antrenorul jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams, însă show-ul de duminică seară a fost umbrit de un moment bizar, care nu fusese planificat de producătorii transmisiunii televizate.

Will Smith a urcat pe scenă şi l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce starul de comedie făcuse o glumă pe seama soţiei lui Will Smith, actriţa Jada Pinkett Smith, spunând că abia aşteaptă să o vadă într-o continuare a filmului „G.I. Jane” datorită tunsorii sale. Jada Pinkett Smith apare în public cu capul complet ras începând de anul trecut, după ce a anunţat că suferă de alopecie, o afecţiune care cauzează căderea părului.

Smith a câștigat Oscarul la categoria „cel mai bun actor în rol principal” pentru „King Richard” în urma incidentului și și-a cerut scuze într-un discurs de acceptare plin de lacrimi. Actorul a spus: „Vreau să-mi cer scuze Academiei. Vreau să-mi cer scuze tuturor colegilor mei nominalizați. Este un moment frumos și nu plâng că am câștigat un premiu. Nu este vorba să câștig un premiu pentru mine. Este vorba despre a fi capabil să lumineze toți oamenii.”

ARTICOLE SIMILARE

Criza naturii: „Apocalipsa insectelor”, mai complicată decât se credea

Andreea Damian

Cum s-a schimbat viața Biancăi Brad după lupta cu cancerul: „Plângeam și mâncam, era groaznic”

Andreea Damian

Trucuri rapide şi simple pentru creşterea sprâncenelor

Andreea Damian

Designerul italian de pantofi Sergio Rossi a murit din cauza infecției cu coronavirus

Tabu Tabu

Șocul anafilactic | Care sunt primele simptome și cum să reacționăm

Andreea Damian

Prințul Harry și Oprah vor lucra împreună pentru o cauză nobilă

Andreea Damian

Scrie un comentariu