Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Regé-Jean Page explică de ce nu va mai apărea în sezonul 2 din „Bridgerton”

Regé-Jean Page părăsește oficial serialul Bridgerton. Actorul nu va mai apărea în sezonul 2 al seriei de pe Netflix.

Știrile despre ieșirea lui Page din serialul de succes au apărut vineri, pe conturile de Instagram și Twitter ale producție Netflix, care au fost scrise sub forma unei scrisori de la Lady Whistledown. „Scrisoarea” explică faptul că personajul lui Page, Simon Basset, Duce de Hastings, nu va reveni în următorul sezon a seriei, dar i-a asigurat pe fani că Phoebe Dynevor, care joacă rolul lui Daphne Bridgerton, se va întoarce pentru al doilea sezon al serialului.

„Dragi cititori, în timp ce toate privirile se îndreaptă spre încercarea lordului Anthony Bridgerton de a găsi o vicontesă, îi spunem adio lui Rege-Jean Page, care l-a jucat triumfător pe Ducele de Hastings.Ne va fi dor de prezența lui Simon pe ecran, dar el va face întotdeauna parte din familia Bridgerton. Daphne va rămâne o soție și o soră devotată, ajutându-l pe fratele ei să navigheze în viitorul sezon și să profite de ceea ce are de oferit – mai multă intrigă și romantism decât ar putea suporta cititorii mei.”, aflăm din mesajul transmis pe rețelele de socializare.

Rege Jean-Page, ce a dus acasă premiul pentru cel mai bun actor într-un serial dramă la premiile NAACP pentru rolul din serialul Netflix, a decis să confirme veștile triste și pe contul său de Instagram.

„A fost o plăcere absolută și un privilegiu să fiu Ducele vostru. M-am alăturat acestei familii atât pe ecran, cât și în afara ecranului. Distribuția noastră a fost incredibil de creativă și generoasă, echipa, fanii remarcabili, totul a depășit orice mi-aș fi putut imagina. Dragostea este reală și va continua să crească.”, a scris actorul Rege-Jean Page pe Instagram.

Fanii au fost, de înțeles, șocați și devastați de știrea că Page va ieși din serial după doar un sezon. Actorul își dorea încă de la început să nu participe prea mult în producție, după cum chiar el a anunțat într-un interviu cu Variety.

ARTICOLE SIMILARE

George Burcea, gest neașteptat pentru fiicele lui și ale Andreei Bălan

Tabu Tabu

Meghan Markle și Prințul Harry lucrează la un proiect secret de la Hollywood

Andreea Damian

Cum și-a surprins Ana Morodan fanii de pe internet cu noua sa ipostază

Tabu Tabu

Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună

realitatea

Piesă nouă de la Freddie Mercury – Time Waits For No One

Andreea Damian

Designul interior în 2021 ⎪15 tendințe esențiale

Ciocîrlan

Scrie un comentariu