Tabu
LIFESTYLESlider

„Regina frumuseții” colecționează trofee de vânătoare

Olivia Nalos Opre a câștigat titlul de Miss Nebraska în 2013 datorită frumuseții sale copleșitoare. A ajuns însă în atenția publicului din cauza unui hobby mai puțin obișnuit pentru o femeie: vânătoarea.

Americanca a fost apru criticată de militanții pentru drepturile animalelor după ce a făcut o serie de afirmații controversate în timpul unei emisiuni tv din Marea Britanie. Fosta regină a frumuseții a mărturisit că are casa plină de trofee de vânătoare.

https://twitter.com/Traceygoulding/status/1042353412023693312

Când a intrat în direct cu moderatorii emisiunii de televiziune This Morning, chiar din căminul ei din Montana, Statele Unite, Olivia le-a mărturisit că a ucis peste 100 de animale pe cale de dispariție. Indignarea militanților privind drepturile animalelor este cu atât mai mare cu cât aceasta și-a prezentat cu nonșalanță câteva din trofeele de vânătoare. Olivia este mamă a patru copii însă a găsit întotdeauna timp să meargă la vânătoare.

Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud

A colindat șase continente și a ucis animale din Benin, Camerun, Etiopia, Mozambic, Namibia, Africa de Sud, Tanzania, Zimbabwe, Argentina, Mongolia, Franța, spania, Noua Zeelandă, Mexic, Canada și Sua. Fosta miss a ajuns chiar și pe meleaguri mioritice, în România, potrivit biografiei sale de pe Facebook.

Olivia Nalos Opre e convinsă că „vânătorii sunt cei care ajută de fapt la conservarea speciilor sălbatice”, afirmație care a stârnit reacții dure pe Internet. „Niciun fotograf nu va călători în Liberia să facă poze. Dar vânătorii au această dorință de a vedea locuri noi și, drept urmare, ei creează locuri de muncă, contribuie la forarea puțurilor de apă și la efectuarea recensămintelor animalelor sălbatice, și fac eforturi pentru a combate braconajul”, a declarat Opre.

Iar ca Olivia sunt multe femei-vânător. O amică de-a sa a fost criticată dur de internauți pentru că a doborât un leopard în Namibia și s-a lăudat pe Instagram cu isprava sa.

https://www.instagram.com/p/Bnu0xsdFIM4/?utm_source=ig_embed

Olivia Nalos Opre vânează de la vârsta de 16 ani, iar acum, la 41 de ani, moderează o emisiune tv – Eye of the Hunter – și este consultant la o agenție de turism de aventură.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai bune stiluri de rochii pe care le vom iubi în 2021

Andreea Damian

Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko

Andreea Damian

Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit religios. Cum a arătat în rochie de mireasă

Andreea Damian

Bănuieli că telefonul lui Jeff Bezos ar fi fost „spart” de prințul saudit Mohammed bin Salman

realitatea

Bărbatul celebru care a readus-o la viață pe Jennifer Aniston după despărțirea de Brad Pitt

Andreea Damian

Meghan Markle, însărcinată cu gemeni. Toate detaliile despre sarcina Ducesei

Andreea Damian

Scrie un comentariu