Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

„Regina frumuseții” colecționează trofee de vânătoare

Olivia Nalos Opre a câștigat titlul de Miss Nebraska în 2013 datorită frumuseții sale copleșitoare. A ajuns însă în atenția publicului din cauza unui hobby mai puțin obișnuit pentru o femeie: vânătoarea.

Americanca a fost apru criticată de militanții pentru drepturile animalelor după ce a făcut o serie de afirmații controversate în timpul unei emisiuni tv din Marea Britanie. Fosta regină a frumuseții a mărturisit că are casa plină de trofee de vânătoare.

https://twitter.com/Traceygoulding/status/1042353412023693312

Când a intrat în direct cu moderatorii emisiunii de televiziune This Morning, chiar din căminul ei din Montana, Statele Unite, Olivia le-a mărturisit că a ucis peste 100 de animale pe cale de dispariție. Indignarea militanților privind drepturile animalelor este cu atât mai mare cu cât aceasta și-a prezentat cu nonșalanță câteva din trofeele de vânătoare. Olivia este mamă a patru copii însă a găsit întotdeauna timp să meargă la vânătoare.

Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud

A colindat șase continente și a ucis animale din Benin, Camerun, Etiopia, Mozambic, Namibia, Africa de Sud, Tanzania, Zimbabwe, Argentina, Mongolia, Franța, spania, Noua Zeelandă, Mexic, Canada și Sua. Fosta miss a ajuns chiar și pe meleaguri mioritice, în România, potrivit biografiei sale de pe Facebook.

Olivia Nalos Opre e convinsă că „vânătorii sunt cei care ajută de fapt la conservarea speciilor sălbatice”, afirmație care a stârnit reacții dure pe Internet. „Niciun fotograf nu va călători în Liberia să facă poze. Dar vânătorii au această dorință de a vedea locuri noi și, drept urmare, ei creează locuri de muncă, contribuie la forarea puțurilor de apă și la efectuarea recensămintelor animalelor sălbatice, și fac eforturi pentru a combate braconajul”, a declarat Opre.

Iar ca Olivia sunt multe femei-vânător. O amică de-a sa a fost criticată dur de internauți pentru că a doborât un leopard în Namibia și s-a lăudat pe Instagram cu isprava sa.

https://www.instagram.com/p/Bnu0xsdFIM4/?utm_source=ig_embed

Olivia Nalos Opre vânează de la vârsta de 16 ani, iar acum, la 41 de ani, moderează o emisiune tv – Eye of the Hunter – și este consultant la o agenție de turism de aventură.

ARTICOLE SIMILARE

Retete de vara – Pui cu porumb si ardei

realitatea

A SOCAT plaja cu ŞUNCILE ei scăpate de sub control!

Cinci lucruri despre Dana Budeanu pe care nu le mai știați!

Tabu Tabu

Oprah Winfrey, vilă de 8 mil. $ pe o insulă din Pacific. Interiorul e de vis. FOTO

Andreea Damian

10 fashion trends de urmat în acest sezon

Ciocîrlan

Liviu Vârciu și-a făcut schimbare de look în izolare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu