Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

„Regina frumuseții” colecționează trofee de vânătoare

Olivia Nalos Opre a câștigat titlul de Miss Nebraska în 2013 datorită frumuseții sale copleșitoare. A ajuns însă în atenția publicului din cauza unui hobby mai puțin obișnuit pentru o femeie: vânătoarea.

Americanca a fost apru criticată de militanții pentru drepturile animalelor după ce a făcut o serie de afirmații controversate în timpul unei emisiuni tv din Marea Britanie. Fosta regină a frumuseții a mărturisit că are casa plină de trofee de vânătoare.

https://twitter.com/Traceygoulding/status/1042353412023693312

Când a intrat în direct cu moderatorii emisiunii de televiziune This Morning, chiar din căminul ei din Montana, Statele Unite, Olivia le-a mărturisit că a ucis peste 100 de animale pe cale de dispariție. Indignarea militanților privind drepturile animalelor este cu atât mai mare cu cât aceasta și-a prezentat cu nonșalanță câteva din trofeele de vânătoare. Olivia este mamă a patru copii însă a găsit întotdeauna timp să meargă la vânătoare.

Indignare masivă după ce o americancă a vânat și ucis o girafă rară în Africa de Sud

A colindat șase continente și a ucis animale din Benin, Camerun, Etiopia, Mozambic, Namibia, Africa de Sud, Tanzania, Zimbabwe, Argentina, Mongolia, Franța, spania, Noua Zeelandă, Mexic, Canada și Sua. Fosta miss a ajuns chiar și pe meleaguri mioritice, în România, potrivit biografiei sale de pe Facebook.

Olivia Nalos Opre e convinsă că „vânătorii sunt cei care ajută de fapt la conservarea speciilor sălbatice”, afirmație care a stârnit reacții dure pe Internet. „Niciun fotograf nu va călători în Liberia să facă poze. Dar vânătorii au această dorință de a vedea locuri noi și, drept urmare, ei creează locuri de muncă, contribuie la forarea puțurilor de apă și la efectuarea recensămintelor animalelor sălbatice, și fac eforturi pentru a combate braconajul”, a declarat Opre.

Iar ca Olivia sunt multe femei-vânător. O amică de-a sa a fost criticată dur de internauți pentru că a doborât un leopard în Namibia și s-a lăudat pe Instagram cu isprava sa.

https://www.instagram.com/p/Bnu0xsdFIM4/?utm_source=ig_embed

Olivia Nalos Opre vânează de la vârsta de 16 ani, iar acum, la 41 de ani, moderează o emisiune tv – Eye of the Hunter – și este consultant la o agenție de turism de aventură.

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu s-a înconjurat de mult erotism în casa din Monaco

Tabu Tabu

Julius Meinl provoacă românii să plătească 15.000 de cafele cu poezii

“Tatal biologic” al printului Harry pune pe jar casa regala britanica

Mai avem doar cinci ani pentru a ne salva planeta – spune un om de știință de la Harvard

Dora Constantinovici

Tentativa de SINUCIDERE? Marcel Prodan spune de ce a batut-o pe ALEXANDRA STAN

Reactia lui Dani Otil dupa ce a vazut-o pe Mihaela Radulescu batuta cu salbaticie!

Scrie un comentariu