Home > Slider > Rosie Huntington-Whiteley grăbește nunta și se mărită cu Jason Statham de Revelion

Rosie Huntington-Whiteley grăbește nunta și se mărită cu Jason Statham de Revelion

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley pare să se fi răzgândit în privința măritișului, pentru că ziarele tabloide scriu că ea și actorul Jason Statham au de gând să se căsătorească în ajunul Anului Nou.

Fotomodelul de 31 de ani și actorul din Curierul formează un cuplu de 8 ani și au împreună un băiețel de 1,5 ani. Iată deci deocamdată doar două motive să oficializeze relația lor.

Se pare că Rosie și Jason au de gând să organizeze o ceremonie grandioasă, chiar pe proprietatea lor din Hollywood Hills, notează Daily Mail. Deși în urmă cu doar două luni, modelul mărturisea că nu se grăbește să se mărite cu Jason Statham (51 de ani).

„Amândoi ne-am concentrat pe cariere, dar am vorbit Și despre nuntă. Nu este o prioritate uriaşă pentru noi, acum suntem atât de fericiţi. Cred că ar fi amuzant să facem asta când băieţelul nostru va mai creşte puţin. Aşa va fi şi el implicat la nunta noastră”, declara ea, în urmă cu puțin timp.

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham s-au cunoscut în 2010. Cei doi s-au logodit în 2016 și plănuiau să se căsătorească anul trecut, însă au amânat nunta pentru că Rosie a rămas însărcinată, potrivit unor surse din apropierea lor. Fiul cuplului, Jack Oscar Statham, s-a născut pe 24 iunie 2017.

Deși a stat departe de podiu, Rosie s-a clasat pe locul al treilea în topul celor mai bine plătite fotomodele, cu câștiguri de 13,5 milioane de dolari în perioada iunie 2017-iunie 2018.

Articole asemanatoare
victoria's secret
Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret
Rosie Huntington-Whiteley
Motivul pentru care Rosie Huntington-Whiteley nu se grăbește să se mărite cu Jason Statham
idris elba
Idris Elba va juca personajul negativ în spin-off-ul Fast and Furious
Jason Statham
Soția lui Jason Statham dezvăluie ritualul ei de frumusețe în 14 pași

Comenteaza acest articol

Rosie Huntington-Whiteley grăbește nunta și se mărită cu Jason Statham de Revelion

by Andreea Damian   1 min
0