Tabu
Image default
FASHION Slider What's hot

Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine

Serena Williams și-a lansat propria colecție de haine. Intitulată simplu – Serena – produsele pot fi comandat de miercuri, 30 mai, exclusiv de pe site-ul ei serenawilliams.com.

Tenismena de 36 de ani și-a văzut visul cu ochii. După ce a colaborat cu cel mai cunoscut brand sport din lume, Nike, și cu retailerul american HSN (Home Shopping Network), Serena a dorit să aibă propriul proiect, un proiect la care a visat de la 18 ani.

Sportiva a avut două mari iubiri în viața ei: tenisul și moda. A ales tenisul, o decizie deloc ușoară, deoarece a vrut să facă design vestimentar. Abia după 15 ani de activitate sportivă, Serena a găsit o modalitate ca cele două pasiuni să coexiste. Așa a luat naștere „Serena”, propriul magazine online cu articole vestimentare. „Niciodată să nu încetați să credeți în voi înșivă, meritați! #BeSeenBeHeard”, este îndemnul Serenei.

Colaborarea cu HSN i-a oferit Serenei cunoștințele necesare fără să studieze designul vestimentar, dar și multă pregătire practică.

Colecția – la care s-a muncit timp de doi ani – include deocamdată doar 12 articole – sportive, denim, bluze și rochii, cu prețuri care variază între 35 de dolari și 250 de dolari. De asemenea, unele articole conțin mesaje motivaționale despre iubirea de sine și încrederea – „Sunt frumoasă. Sunt puternică” este doar unul din mesajele menite să vă ridice moralul într-o zi deprimată. „Prețurile, spune fostul lider mondial al tenisului feminin, sunt accesibile, țesăturile sunt practice și de înaltă calitate, iar clienta este, de asemenea, o fată isteață, ca mine”.

https://www.instagram.com/p/BjZxIh-D-LR/?taken-by=serena

Colecția „Serena” este pentru femeia care crede în ea însăși, care vrea să fie minunată, care arată deja bine și se iubește pe interior și acum arată acest lucru la exterior”, spune Williams. „Când m-am dus pe drumul ăsta, m-am gândit că voi crea doar pentru acea fată sau acea femeie care vrea să arate fabulos”, a completat ea.

Înainte de-a o aduce pe lume pe micuța Alexis Olympia, în septembrie 2017, Serena Williams a urmat, timp de doi ani, cursurile Institutului de Arte din Fort Lauderdale, Florida, pentru a stăpâni mai bine designul vestimentar.

Lansarea colecției de haine „Serena” coincide cu reverenirea pe teren a tenismenei, după „concediul” de maternitate. Serena Williams a trecut de cehoaica Kristyna Pliskova, în primul tur al turneului de la Paris, pe care a zdrobit-o în două seturi.

Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist

 

ARTICOLE SIMILARE

Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

Andreea Damian

Pielea lăcuită de la Versace

realitatea

Anna Dello Russo face reclama la parfum pe melodia lui Kanye West

realitatea

Sora vitrega a Andreei Marin socheaza. “Sa fie condamnati la moarte!”

HOT OR NOT: Katie Holmes?

realitatea

Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

Scrie un comentariu