Home > beauty > Te ingrasi? Iubitul tau ar putea fi cauza

Te ingrasi? Iubitul tau ar putea fi cauza

Dragostea trece prin stomac si uneori te si ingrasa, ar putea spune un nou sondaj, care a relevat faptul ca femeile care se afla intr-o relatie au sanse foarte mari sa se ingrase. De la mesele luate in oras la popcornul mancat in fata televizorului, relatia ta se transforma intr-una hipercalorica.

62% dintre femeile chestionate au declarat ca s-au ingrasat cu cel putin un kilogram de cand sunt intr-o relatie stabila, dintre care mai mult de jumatate au dezvaluit ca si partenerii lor au luat in greutate.

Printre cauze ar fi dimensiunea portiei de mancare si confortul oferit de o relatie stabila. Se pare ca femeie incep sa manance portii egale de mancare cu ale partenerului, fac mai putina miscare, optand sa-si petreaca timpul in doi, acasa. Studiul a relevat si faptul ca ambii parteneri devin si mult mai relaxati. Cum sa-ti mai pese de silueta, cand ai optiunea de a te uita relaxata la un film, alaturi de iubit, in timp ce va rasfatati si papilele gustative?

Se cunoaste faptul ca oamenii iau in greutate din momentul in care intalnesc dragostea, dar nu ne-am asteptat sa aflam ca se ingrasa mai mult de un kilogram“, a fost declarat intr-un comunicat dat de Diet Chef, care a realizat si sondajul.

Fericirea ne ingrasa, dragostea ne ingrasa, stresul ne slabeste. E cazul sa se faca un nou studiu cu tema “cum sa fii fericita si indragostita, dar sa ai si o silueta de invidiat”. Dar pana atunci,  sa ne aducem aminte de celebra zicala “esti ceea ce mananci”.

Articole asemanatoare
inimă
Recomandări alimentare revizuite pentru o inimă sănătoasă
Beyonce
Dieta urmată de Beyonce este periculoasă, cred nutriționiștii
beyonce
22 de Zile de Nutriție cu Beyonce. Cum a scăpat vedeta de kg câștigate în timpul sarcinii cu gemenii
dieta
Cea mai eficientă dietă pentru reducerea grăsimii viscerale, asociată cu afecțiuni cardiovasculare

Comenteaza acest articol

Te ingrasi? Iubitul tau ar putea fi cauza

by   1 min
0