Home > Agenda > Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

pamela anderson,

Pamela Anderson a răspuns vineri, printr-o serie de postări pe Twitter, la remarcile făcute de președintele francez Emmanuel Macron în timpul marii dezbateri naționale. Vedeta, care și-a arătat susținerea pentru „Vestele Galbene“ din Franţa încă de anul trecut, s-a arătat indignată după ce liderul francez i-a criticat pe francezii afectaţi de sărăcie.

„Președintele Macron a lansat o <<dezbatere națională>> pentru a contracara protestele <<vestelor galbene>>, dar primul lucru pe care l-a făcut a fost să ofenseze clasa muncitoare spunând că aceasta e o <<glumă>>. Ignorarea celor nevoiași pare să fie singurul succes al acestei <<dezbateri naționale>>”, a scris pe Twitter actrița canadiană, care de luni bune locuiește în Franța.

Potrivit lui Macron, săracii Franţei se împart în două categorii: „cei care o duc bine” şi unii care doar „se plâng fără motiv”. „O să-i responsabilizăm mai bine pe cei nevoiaşi, printre care se numără unii care o duc bine şi alţii care se plâng fără motiv. Dar toți sunt actori”, a declarat Emmanuel Macron, potrivit 20minutes.fr.

Dar tirada Pamelei Anderson continuă, în contextul deciziei lui Macron de a menține forțele militare franceză în Siria pentru a continua operaţiunile militare împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, în pofida retragerii anunţate a trupelor americane. „Când <<marea dezbatere>> a început, Macron a anunțat că va menține trupele militare franceze în Siria, în timp ce fostul șef al securității era acuzat de utilizarea abuzivă a pașapoartelor diplomatice. Deci cine glumește, vestele galbene sau însuși Macron?”, a continuat ea. „Mai presus de toate cum poți discuta într-o dezbatere națională despre disprețul statului francez pentru săraci?”, a încheiat actrița.

De ani de zile, Pamela Anderson este bine cunoscută pentru activismul ei, pe care l-a afișat public încă din anii 90, atunci când și-a început activitatea cu PETA (Oameni pentru tratamentul etic al animalelor).

Articole asemanatoare
Emmanuel Macron
Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac
pamela anderson
Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți
Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța
pamela anderson
Motivul pentru care Pamela Anderson îl critică dur pe premierul Australiei

Comenteaza acest articol

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

by Andreea Damian   1 min
0