Home > Agenda > Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

pamela anderson,

Pamela Anderson a răspuns vineri, printr-o serie de postări pe Twitter, la remarcile făcute de președintele francez Emmanuel Macron în timpul marii dezbateri naționale. Vedeta, care și-a arătat susținerea pentru „Vestele Galbene“ din Franţa încă de anul trecut, s-a arătat indignată după ce liderul francez i-a criticat pe francezii afectaţi de sărăcie.

„Președintele Macron a lansat o <<dezbatere națională>> pentru a contracara protestele <<vestelor galbene>>, dar primul lucru pe care l-a făcut a fost să ofenseze clasa muncitoare spunând că aceasta e o <<glumă>>. Ignorarea celor nevoiași pare să fie singurul succes al acestei <<dezbateri naționale>>”, a scris pe Twitter actrița canadiană, care de luni bune locuiește în Franța.

Potrivit lui Macron, săracii Franţei se împart în două categorii: „cei care o duc bine” şi unii care doar „se plâng fără motiv”. „O să-i responsabilizăm mai bine pe cei nevoiaşi, printre care se numără unii care o duc bine şi alţii care se plâng fără motiv. Dar toți sunt actori”, a declarat Emmanuel Macron, potrivit 20minutes.fr.

Dar tirada Pamelei Anderson continuă, în contextul deciziei lui Macron de a menține forțele militare franceză în Siria pentru a continua operaţiunile militare împotriva reţelei teroriste Stat Islamic, în pofida retragerii anunţate a trupelor americane. „Când <<marea dezbatere>> a început, Macron a anunțat că va menține trupele militare franceze în Siria, în timp ce fostul șef al securității era acuzat de utilizarea abuzivă a pașapoartelor diplomatice. Deci cine glumește, vestele galbene sau însuși Macron?”, a continuat ea. „Mai presus de toate cum poți discuta într-o dezbatere națională despre disprețul statului francez pentru săraci?”, a încheiat actrița.

De ani de zile, Pamela Anderson este bine cunoscută pentru activismul ei, pe care l-a afișat public încă din anii 90, atunci când și-a început activitatea cu PETA (Oameni pentru tratamentul etic al animalelor).

Articole asemanatoare
Donald Trump
Legătura neștiută dintre Donald Trump și Pamela Anderson
Emmanuel Macron
Emmanuel Macron i-a promis lui Donald Trump că-i va trimite un nou copac
pamela anderson
Pamela Anderson: Bărbații care se uită la filme porno sunt cei mai jalnici amanți
Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

Comenteaza acest articol

Tirada Pamelei Anderson la adresa lui Emmanuel Macron

by Andreea Damian   1 min
0