Tabu
Image default
LIFESTYLE Slider

Trecutul amoros al Alinei Binder, viitoarea soție a fostului principe Nicolae

Vestea că fostul principe Nicolae se va căsători cu Alina Binder i-a luat pe toți prin surprindere, în plin scandal pentru custodia Coroanei Regale. Nepotul regelui Mihai și logodnica lui au fixat nunta pentru 30 septembrie 2018, după 3 ani de relație.

Cei doi au fost surprinși prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii. Aceasta a participat și la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de fostul principe Nicolae.

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Alina Binder este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. Tânără discretă, pasionată de aviaţie, logodnica prințului Nicolae s-a iubit mai bine de șase ani cu fiul politicianului. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, acolo unde amândoi au studiat. Nimeni n-ar fi crezut că se vor despărți vreodată, mai ales că aveau o relație lungă și solidă. Mulți i-au dat deja căsătoriți, fiind deja logodiți de ceva timp.

Însă în urmă cu doi ani, Sebastian Blaga se despărțea de Alina Binder, cauza probabilă a separării find distanța. El s-a stabilit în Germania, ea alegând să se întoarcă în țară unde lucra pentru o companie din domeniul aeronauticii.

sursa foto: facebook.com

ARTICOLE SIMILARE

Salt-N-Pepa și En Vogue au cântat împreună pentru Gala Billboard Music Awards 2018

realitatea

Prima declaraţie a lui Boureanu după vizita lui Pelinel la închisoare la Borcea

Descoperire îngrijorătoare despre Groenlanda: se topește mai repede decât se estima până acum

Andreea Damian

Jurnalul unei insotitoare de bord – De profesie calator

realitatea

Desert de vara – Mini Pavlove cu fructe de padure

realitatea

Cum să adopți ruginiul, cea mai modernă culoare pentru începutul anului școlar

Andreea Damian

Scrie un comentariu