Home > Lifestyle > Trecutul amoros al Alinei Binder, viitoarea soție a fostului principe Nicolae

Trecutul amoros al Alinei Binder, viitoarea soție a fostului principe Nicolae

alina binder

Vestea că fostul principe Nicolae se va căsători cu Alina Binder i-a luat pe toți prin surprindere, în plin scandal pentru custodia Coroanei Regale. Nepotul regelui Mihai și logodnica lui au fixat nunta pentru 30 septembrie 2018, după 3 ani de relație.

Cei doi au fost surprinși prima dată împreună, în 2016, la botezul copilului Prințului Jean de Orléans. Alina Binder și Prințul Nicolae se cunoșteau însă de ceva vreme. În 5 septembrie 2014, Alina Binder l-a susţinut pe Principele Nicolae cu o donaţie de 500 de lei pentru Triathlon-ul pentru promovarea lecturii. Aceasta a participat și la Maratonul Regal din 10 mai 2015 de la Palatul Elisabeta, condus de fostul principe Nicolae.

Cine este Alina Binder, viitoarea soţie a fostului principe Nicolae

Alina Binder este cunoscută în lumea mondenă ca fiind fosta iubită a lui Sebastian Blaga, fiul fostului copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. Tânără discretă, pasionată de aviaţie, logodnica prințului Nicolae s-a iubit mai bine de șase ani cu fiul politicianului. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, acolo unde amândoi au studiat. Nimeni n-ar fi crezut că se vor despărți vreodată, mai ales că aveau o relație lungă și solidă. Mulți i-au dat deja căsătoriți, fiind deja logodiți de ceva timp.

Însă în urmă cu doi ani, Sebastian Blaga se despărțea de Alina Binder, cauza probabilă a separării find distanța. El s-a stabilit în Germania, ea alegând să se întoarcă în țară unde lucra pentru o companie din domeniul aeronauticii.

sursa foto: facebook.com

Articole asemanatoare
nuntă
O nouă nuntă în familia regală britanică. Mireasa: nepoata reginei, prințesa Eugenie
alina binder
Alina Binder, mireasă într-o rochie Parlor. Povestea din spatele ținutei
Meghan Markle
Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important
nicolae
Cum arată invitația la nunta fostului principe Nicolae cu Alina Binder

Comenteaza acest articol

Trecutul amoros al Alinei Binder, viitoarea soție a fostului principe Nicolae

by Andreea Damian   1 min
0