Tabu
FASHIONSlider

Trend alert: blazerul de inspirație androgină, cu croială overzise

Celebrăm reîntoarcerea blazerelor, o piesă vestimentară populară în rândul vedetelelor și influencerilor de pe Instagram și pe care orice femeie ar trebui s-o includă în garderoba sa.

Odată considerat inteligent, impunător, blazerul – versatil, accesibil și ușor de purtat – ocupă acum un loc important în garderoba femeie. Sau așa ar trebui, spun stiliștii. Cea mai tare ținută de pe Instagram nu mai este irezistibilul sutien bradigan din cașmir (purtat de Katie Holmes), e blazerul. Așa este – blazerul, un articol vestimentar situat între sacoul de costum și cel sport și este considerat mai formal decât tweed-ul.

Există de altfel o nouă categorie de selfie-uri care primesc numeroase aprecieri pe rețelele de socializare. Cadrul va fi o scenă urbană, pe stradă. Nu neapărat plin de farmec. Așteptăm la semafor culoarea verde pentru a traversa o stradă cu piatră cubică, mai degrabă decât o cameră de hotel de lux. Elementele de recuzită și poziția vor fi alese cu: o cafea de la espresor sau eventual o umbrelă într-o mână; cealaltă mână băgată întâmplător într-un buzunar.

Piesa centrală a ținutei va fi un blazer, noua uniformă a influencerului vestimentar de pe Instagram. Îmbracat peste o rochie sau peste un pulover tricotat, un blazer în nuanțe închise, supradimensionat. Noua vizibilitate a blazerului vorbește despre cum s-a schimbat rolul Instagram-ului în stil. Influencerii de astăzi fac sume mari de bani, sunt tineri, ambițioși și încrezători, așadar trebuie să vină cu un aspect nou.

Instablazer este un trend vestimentar care ar trebui să fie binevenit. Este extrem de rar ca cea mai populară piesă vestimentară pe care o puteți cumpăra să fie atât de ușor de purtat. Un blazer poate fi purtat la muncă sau în weekend cu pantaloni, cu o rochie, cu o fustă, cu jambiere – cu alte cuvinte, cu hainele pe care le deții deja. Pentru a-ți face un Instablazer, îți iei un sacou sport, asigură-te că este ușor supradimensionat (sau doar puțin larg la umeri) și îl porți cu atitudine.

ARTICOLE SIMILARE

Fiul lui Vivienne Westwood își face debutul în modă

realitatea

Cum a apărut Emma Răducanu la premiera filmului „No Time To Die”

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 5)

realitatea

Soțul Cristinei Spătar a intrat în politică. În ce partid s-a înscris Vicențiu Mocanu

Andreea Damian

PRIVATE SUMMER SALE – Bien Savvy

realitatea

Trend alert: Cum sa te imbraci la nunta!

realitatea

Scrie un comentariu