Tabu
BEAUTY

TREND ALERT | Bleached Brows, sprâncenele decolorate care cuceresc vedetele și nu numai

Sprâncenele Bleached sunt cea mai recentă tendință de machiaj pentru ochi al sezonului toamnă-iarnă 2022 2023.

Kim Kardashian, Lady Gaga, Madonna, Kendall Jenner… Vedetele au sprâncene albite atât pe covorul roșu, cât și în viața reală. O tendință blană care se confirmă și pe podiumurile defilărilor de modă.

Sprâncenele decolorate ne privesc. În orice caz, ele au cucerit deja vedetele prezente la prestigioasa Gal[ MET, care a avut loc în mai la New York. Modelele Kendall Jenner și Precious Lee și actrița Maisie Williams au încercat această tendință îndrăzneață de frumusețe. O tendință îndrăzneață care s-a pretat perfect esenței acestui eveniment, care își îndeamnă invitații să iasă în evidență și să-și asume riscuri în materie de stil.

Cu siguranță, Gala MET este ocazia perfectă de a purta acest tip de machiaj experimental. Totuși, se pare că trendul sprâncenelor decolorate nu este doar o excentricitate trecătoare: au apărut în masă la prezentările de modă din acest an, de la Versace la Givenchy, trecând prin Valentino, Viktor & Rolf sau Coperni.

Bella și Gigi Hadid la prezentarea de modă Valentino, toamnă/iarnă 2022/2023

Dincolo de podiumuri și covoare roșii, vedetele încearcă și ele acest look în viața de zi cu zi. De la Kim Kardashian la Lady Gaga, Madonna, Kylie Jenner, Janet Jackson sau chiar Julia Fox și Lizzo, toate au optat pentru sprâncene de platină pe care le-au dezvăluit cu mândrie pe conturile lor de pe rețelele de socializare.

Sprâncenele decolorate nu sunt noi în domeniul machiajului, dar niciodată ca anul acesta nu au suferit un boom de ”followers”. Dacă în ultimii ani se văzuseră pe chipurile vedetelor în timpul Covorului Roșu pentru a arăta un anumit look într-o seară specială, tot datorită rețelelor de socializare sprâncenele decolorate au devenit o tendință în machiaj nu doar pentru vedete, ci și pentru oricine vrea să încerce un nou look, scrie Di Lei.

Tendința a cucerit și vedete autohtone. De exemplu, Alexandra Stan și-a uimit fanii după ce a apărut cu sprâncenele decolorate.

ARTICOLE SIMILARE

Zece alimente care previn căderea părului

Andreea Damian

Produsul toxic pe care Meghan Markle îl folosește pe față pentru un efect antirid

Andreea Damian

Îngrijirea tenului | Greșeala pe care nu ar trebui să o faci atunci când stai la plajă

Andreea Damian

Trucuri simple pentru mascarea celulitei

Cum arata Anca Serea la doar o luna dupa nastere!

Celebrități care au ales Chanel pentru gala MET

Scrie un comentariu