Tabu
FASHION

Trend alert: bocancii cu șiret

Tendințele sunt lansate nu doar de designeri, ci și de moda străzii. Există bloguri de modă care se ocupă exclusiv cu fotografierea fashionistilor pe stradă, iar în ultimul timp, majoritatea revistelor de modă și beauty au secțiune de moda străzii. Și totul a început de la Bill Cunningham.

Moda străzii din acest sezon ne ghidează spre achiziții noi în materie de încălțăminte: bocancii cu șiret sunt deja în centrul atenției pe stradă, purtați în cele mai neobișnuite combinații. Puteți să-i alegeți fie din lac, fie vintage, în orice culoare doriți. Bocancii sunt exemplul perfect de piesă care transcende timpul și se poartă aproape în fiecare an, doar că în alte configurații vestimentare.

Cu ce îi purtăm? Cel mai bine se mixează cu fuste lungi sau rochii lungi, iar în partea de sus fie alegem un pulover, fie o geacă de piele; cu rochii scurte, peste care putem purta veste sau jersee scurte sau lungi; cu clasicii jeanși și cu o rochie de mătase luată peste jeanși; cu cămăși tip rochie, din denim sau bumbac; cu cămăși în carouri și pantaloni scurți din denim, pentru o apariție rock’n’roll. Acestea sunt doar câteva din sugestiile noastre.

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Kate Moss NU va purta o rochie de mireasă by John Galliano

realitatea

Cameron Diaz și Melissa Leo la petrecerea Vanity Fair

realitatea

Cutezatoarele, Târg de haine și accesorii, vintage și handmade

realitatea

1 comentariu

Trend alert: bocancii cu șiret | Elodia 4 October 2011 at 14:09

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu