Home > Fashion > Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Brandul de lux R13 a creat pantalonii cu spate dublu, cel mai ciudat model de blugi decupați pentru o vară călduroasă. Noul model de pantaloni arată normal dacă sunt priviți din față, dar când când purtătoarea se întoarce, se poate vedea spatele unei alte perechi, cusută chiar sub talie.

Deși prețul unei astfel de perechi este cu mult peste bugetul unei persoane de rând – 565 de dolari – pantalonii cu fund dublu se vând ca pâinea caldă. Nu e de mirare că cele mai căutate măsuri, 24,28 și 29, s-au epuizat deja. Multe dintre modelele din această gamă au tăieturi sau marginile destrămate, cu franjuri.

R13 este un brand de lux creat în 2009 de Chris Leba, care a lucrat pentru designerul Ralph Lauren înainte de a se decide să-și lanseze o colecție pe cont propriu.

Dar pantalonii cu fund dublu nu singurele piese vestimentare ciudate care au invadat magazinele de profil. Carmar Denim, o firmă din Los Angeles, a adus pe piață pantalonii Extreme Cut Out, la prețul de 168 de dolari. Aceștia sunt niște pantaloni decupați din care au rămas doar talia, buzunarele, marginile laterale și tivurile. În luna mai, când au fost lansați, stocurile Extreme Cut Out Pants s-au epuizat imediat.

https://www.instagram.com/p/BiNTLoSHYoS/?utm_source=ig_embed

„Pentru care îndrăznesc să provoace”, este sloganul pe care compania l-a afișat la lansare lângă imaginea unui model care purta pantalonii. După publicarea fotografiei, contul de Instagram al brandului Carmar Denim a fost inundat de mesajele celor care criticau modelul și prețul lor mare. „Wow! De ce să mai porți pantaloni?”, a întrebat cineva, în timp ce altcineva a scris: „N-aș da niciodată banii pentru a purta blugi ca ăștia!”. „Măcar au buzunare!”, a remarcat un utilizator, „Dacă numai aceste două buzunare includ și blugii”, a completat altcineva. „Controlul de securitate în aeroport va fi foarte ușor”, a mai spus cineva.

Moda blugilor cu model ciudat include modelul lansat de Fashion Nova, o pereche de jeanși făcută dintr-o bucată triunghiulară de denim și îmbinată cu șireturi albe încrucișate pe picioare, dar și modelul lansat în aprilie de Pretty Little Thing – blugii considerați mai degrabă piesă de lenjerie.

Articole asemanatoare
blugii
Designerii schimbă aspectul blugilor din respect pentru mediu
blugi
Vârsta limită până la care putem purta blugii skinny
De ce lumea e înnebunită după acest model atipic de blugi, care costă 166 $
Prințul George
De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Comenteaza acest articol

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

by Andreea Damian   1 min
0