Tabu
Image default
FASHIONSlider

Trend extrem de vară: blugii 2 în 1 cu spate dublu. Se vând ca pâinea caldă

Brandul de lux R13 a creat pantalonii cu spate dublu, cel mai ciudat model de blugi decupați pentru o vară călduroasă. Noul model de pantaloni arată normal dacă sunt priviți din față, dar când când purtătoarea se întoarce, se poate vedea spatele unei alte perechi, cusută chiar sub talie.

Deși prețul unei astfel de perechi este cu mult peste bugetul unei persoane de rând – 565 de dolari – pantalonii cu fund dublu se vând ca pâinea caldă. Nu e de mirare că cele mai căutate măsuri, 24,28 și 29, s-au epuizat deja. Multe dintre modelele din această gamă au tăieturi sau marginile destrămate, cu franjuri.

R13 este un brand de lux creat în 2009 de Chris Leba, care a lucrat pentru designerul Ralph Lauren înainte de a se decide să-și lanseze o colecție pe cont propriu.

Dar pantalonii cu fund dublu nu singurele piese vestimentare ciudate care au invadat magazinele de profil. Carmar Denim, o firmă din Los Angeles, a adus pe piață pantalonii Extreme Cut Out, la prețul de 168 de dolari. Aceștia sunt niște pantaloni decupați din care au rămas doar talia, buzunarele, marginile laterale și tivurile. În luna mai, când au fost lansați, stocurile Extreme Cut Out Pants s-au epuizat imediat.

https://www.instagram.com/p/BiNTLoSHYoS/?utm_source=ig_embed

„Pentru care îndrăznesc să provoace”, este sloganul pe care compania l-a afișat la lansare lângă imaginea unui model care purta pantalonii. După publicarea fotografiei, contul de Instagram al brandului Carmar Denim a fost inundat de mesajele celor care criticau modelul și prețul lor mare. „Wow! De ce să mai porți pantaloni?”, a întrebat cineva, în timp ce altcineva a scris: „N-aș da niciodată banii pentru a purta blugi ca ăștia!”. „Măcar au buzunare!”, a remarcat un utilizator, „Dacă numai aceste două buzunare includ și blugii”, a completat altcineva. „Controlul de securitate în aeroport va fi foarte ușor”, a mai spus cineva.

Moda blugilor cu model ciudat include modelul lansat de Fashion Nova, o pereche de jeanși făcută dintr-o bucată triunghiulară de denim și îmbinată cu șireturi albe încrucișate pe picioare, dar și modelul lansat în aprilie de Pretty Little Thing – blugii considerați mai degrabă piesă de lenjerie.

ARTICOLE SIMILARE

Două românce au fost ucise ieri, de Ziua Internațională împotriva Violenței asupra Femeilor

realitatea

Proiect de lege pentru încurajarea lecturii

Andreea Damian

Maria

realitatea

Aseară a avut loc prezentarea de modă a creatorului Dorin Negrău

realitatea

Inspirație: Cum ne îmbrăcăm şic când este frig

Andreea Damian

Actorul Aaron Paul din serialul El Camino a încercat pălinca și i-a plăcut

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu