Tabu
Slider

Trump şi Obama nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry

harry

Donald Trump, președintele SUA, dar și predecesorul său, Barack Obama, nu se află pe lista invitaţilor la nunta prinţului Harry cu actrița Meghan Markle, care va avea loc pe 19 mai, scrie presa străină. De altfel, nici premierul britanic Theresa May nu a fost invitat la nuntă.

„A fost decis că nu este necesară o listă oficială de invitaţi din rândul liderilor politici pentru nunta prinţului Harry cu Meghan Markle“, a spus un purtător de cuvânt al Palatului Kensington. „Guvernul Majestăţii Sale a fost consultat în luarea acestei decizii, care îi aparţine Familiei Regale Britanice“, a adăugat purtătorul de cuvânt.

O sursă de la Palatul Kensington a confirmat că soţii Michele și Barack Obama nu vor participa la nuntă, precizând că invitaţii la acest eveniment vor fi persoane cu care mirii au relaţii directe în prezent. Iar Donald Trump nu se numără nici el printre aceste persoane. Au existat speculaţii potrivit cărora Barack şi Michelle Obama ar fi invitaţi la nuntă, datorită interacţiunii pe care fostul preşedinte american şi prinţul Harry au avut-o în mod direct. Însă, invitarea soţilor Obama, dar nu şi a soţilor Trump ar fi o decizie diplomatică care ar stârni controverse.

Sursa din guvern a mai menţionat că locul în care va avea loc cununia, Capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor, este mult mai mic decât Westminster Abbey, unde fratele mai mare al prinţului Harry, prinţul William, s-a căsătorit în 2011 cu Kate Middleton. Acea nuntă a avut loc în prezenta prim-ministrului David Cameron şi a altor politicieni şi diplomaţi. Obama, care era preşedinte la acea vreme, nu a fost invitat la nuntă, iar SUA au fost reprezentate de ambasadorul de la acea vreme în Regatul Unit.

Anunțul-surpriză al Reginei. Nu va participa la nunta nepotului ei

ARTICOLE SIMILARE

Experimentul inteligent al orașului Barcelona – fără mașini în locuri publice!

realitatea

De ce este bine să dormi cu șosetele în picioare? Ce spun specialiștii

Andreea Damian

Un nou necaz s-a abătut asupra lui Liam Neeson, la 10 ani de la moartea soției sale

Andreea Damian

Vedete nascute pe 28 septembrie!

realitatea

Jason Momoa şi-a ras barba şi mustaţa pentru a promova reciclarea

Andreea Damian

Bucharest Bridal Fashion Shows, un regal al rochiilor de mireasa

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu