Home > Fashion > Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

Kim Kardashian

Primarul oraşului japonez Kyoto i-a cerut lui Kim Kardashian West să caute alt nume pentru linia sa de lenjerie intimă „Kimono”.

Starleta de 37 de ani a stârnit controverse, săptămâna trecută, în Japonia, după ce și-a lansat colecția de lenjerie modelatoare. Ea a primit critici, nu numai din partea niponilor, din cauză că a „desconsiderat” îmbrăcămintea tradiţională japoneză.

Primarul oraşului Kyoto a intervenit şi el în dezbatere, care decurge pe Twitter sub hashtag-ul #KimOhNo, printr-o scrisoare deschisă adresată vedetei americane. „Suntem îngrijoraţi că o înţelegere greşită a Kimono-ului va fi răspândită din cauza statului de influencer al domnişoarei Kardashian”, spune Mai Sakai, un oficial al oraşului Kyoto.

„Te rugăm să reconsideri decizia de a folosi numele Kimono pentru scopuri comerciale”, a scris primarul în scrisoarea trimisă lui Kardashian West. „Kimono este o îmbrăcăminte tradiţională strâns legată de natura şi istoria bogată a ţării noastre”, a mai scris acesta și o invită pe Kardashian să viziteze Kyoto, spunând că „acolo unde multe culturi japoneze, inclusiv kimono, au fost prețuite, să trăim esența culturii Kimono și să înțelegem gândurile noastre”.

Focoasa brunetă nu a răspuns scrisorii dar a declarat pentru cotidianul The New York Times că nu are nicio intenţie să producă articole vestimentare care „să semene în vreun mod cu acea ţinută tradiţională japoneză sau să o dezonoreze”. Kimono înseamnă la propriu „ceva de purtat”, în timp ce Kardashian West a folosit numele ca un joc de litere pe numele său. A confirmat apoi că nu intenționeazăă să schimbe numele mărcii.

Articole asemanatoare
Kanye West
Kanye West vrea să rivalizeze cu soția sa, Kim Kardashian și lansează o linie de cosmetice
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Selfie-urile Geisha interzise la Kyoto deoarece creșterea numărului turiștilor are un efect negativ

Un primar japonez i-a cerut lui Kim Kardashian să îşi schimbe numele liniei de lenjerie intimă

by Andreea Damian   1 min
1