Tabu
FASHION Slider

Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani

Victoria's Secret

Se pare că Victoria’s Secret a găsit un plan pentru a-și crește vânzările: relansează colecția de costume de baie, după o pauză de trei ani. Să fie asta rețeta cu care are de gând să-și recâștige clientele? N-am zice, deoarece mai multe internaute au scris pe rețelele de socializare că sunt nemulțumite de prețurile produselor, precum și de mărimile în care sunt acestea disponibile.

Dar Victoria’s Secret se încăpățânează să se adreseze doar clientelor cu forme „perfecte”.

Acum trei ani, brandul a decis să renunțe la linia populară de costume de baie și la o parte din colecția de haine pentru a se concentra mai mult de lenjerie intimă. Asta după ce clientele și-au exprimat nemulțumirea vizavi de produsele pentru plajă.

Lansând colecția Swim 2019, Victoria’s Secret speră să satisfacă cererea tot mai mare venită din partea clientelor fidele. Pe site există deja o gamă uimitoare și variată de modele, culori și stiluri. Desigur, de promovare s-au ocupat „îngerașii” Sara Sampaio, Jasmine Tookes, Romee Strijd, Grace Elizabeth, Lorena Rae, Aiden Curtiss, Megan Williams și Maya Stepper.

Unele femei au comentat pe pagina de Faceook a Victoria’s Secret că sunt nemulțumire de mărimi, acuzând prețul prea mare. Prețurile noilor costume de baie pornesc de la 32 de dolari și pot ajunge să coste cu mult peste 100 de dolari pentru unele modele. În ceea ce privește măsurile, clientele sunt nemulțumite de faptul că acestea se vând în varianta XS, S, M, L și XL și nu raportat la mărimea cupei.

Pe lângă linia de costume de baie, brandul a lansat și o colecție de ochelari de soare pentru toate gusturile.

ARTICOLE SIMILARE

20 Decembrie Ziua Internationala a Solidaritatii Umane. O alta perspectiva

realitatea

Sofia Coppola regizează iar pentru Dior

realitatea

Benedict Cumberbatch va juca rolul Satanei în serialul fantasy al lui Neil Gaiman – Good Omens

realitatea

Annie Leibovitz pentru Louis Vuitton Luggage Collection

realitatea

Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!

realitatea

Tallulah Harlech, noua muză Chanel

realitatea

1 comentariu

Victoria’s Secret a relansat colecția de costume de baie, cu modele extrem de sexy - Ziare pe Net 21 March 2019 at 12:51

[…] Noua colecția de costume de baie, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu