Tabu
Image default
PEOPLESlider

Viviana Sposub a anunțat că este însărcinată! George Burcea, primele declarații despre sarcină

Viviana Sposub a anunțat că este gravidă. Participanta la emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut marele anunț în cadrul unui dialog cu Ilinca Vandici.

Iubita lui George Burcea a răspuns categoric şi n-a lasat loc de interpretări, primind şi felicitările celor aflaţi in platou. „Ești însărcinată?”, întreabă Ilinca Vandici. „Da!”, răspunde Viviana. „Felicitări!”, adaugă Ilinca. „Mulțumesc!”, încheie Viviana. Ulterior, Tibi Clenci, unul dintre jurații competiției, întreabă: „Se întâmplă pe bune sau?”, de această dată răspunsul fiind dat de Ilinca: „Daaa!”.

În urma informațiilor apărute în presă, actorul a declarat pentru Click!: „Viviana nu este însărcinată. Nu există așa ceva acum. Avem alte proiecte de care ne ocupăm. O poză de pe Instagram nu este o confirmare la sarcină”.

Prezentatoarea TV formează din august 2021 un cuplu cu actorul George Burcea. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor show-ului „Ferma”. George are două fiice din fosta căsnicie cu Andreea Bălan (37 de ani).

ARTICOLE SIMILARE

Schimbare-șoc pentru Dorian Popa. Decizia a ajuns în Monitorul Oficial

Andreea Damian

Crop top | Sfaturi pentru un look la modă, fără să pari vulgară

Andreea Damian

Descopera Moldova prin fotografiile lui Sorin Onisor!

realitatea

Terapie naturală: cirirpitul păsărilor este cel mai bun antidot împotriva stresului

realitatea

De ce prințesa Diana purta două ceasuri la mână

Andreea Damian

Aurarii de la Versailles

Ciocîrlan

Scrie un comentariu