Tabu
lifestyle

Vrei să arăți sexy ca topmodelele Victoria’s Secret? Ce antrenamente trebuie să faci

Se zvonește că modelele Victoria’s Secret arată fabulos pentru că respectă 3 reguli de bază: se abțin de la mâncare nesănătoasă, au un stil de viață autodidact și petrec multe ore în sala de fitness. Deși au gene bune și le trebuie doar puțin make-up pentru a arăta perfect, multe îndură adevărate antrenamente fizice pentru a obține o siluetă sexy și subțire, demnă să defileze pe podium doar în lenjerie intimă.

În spatele imaginii perfecte se află multe sacrificii, iar antrenorii personali au împărtășit doar o parte din metodele și exercițiile prin care supermodelele Victoria’s Secret reușesc să se mențină frumoase.

Prin balet

Metoda Ballet Beautiful este un antrenament care utilizează mișcări inspirate din baletul clasic pentru a dezvolta un fizic armonios ca al unui dansator. Adeptele acestei metode sunt Doutzen Kroes, Lily Aldridge și Candice Swanepoel. Aceste antrenamente sunt cele mai frumoase și cele mai potrivite pentru o femeie. Exigențele posturilor și mișcarea studiată te obligă să te concentrezi în interior, în centrul de greutate propriu, deschi­zându-ți în același timp corpul și alungind toate extremi­tățile. Astfel conceput, baletul e un antrenament în care te menții cu tot sufletul. Pe termen lung, îți aduce fitness și grație în viața de zi cu zi și te scapă de probabilitatea unor kilograme în plus. Exerciții din antrenamentul de bază al unei balerine la bară  lucrează intens musculatura picioarelor, fesierii, șoldurile, talia și spatele.

Yogalates  

Yogalates combină exercițiile pentru postură și exercițiile de forță, din pilates, cu exerciții statice, din yoga. Practic, yogalates îți tonifiază grupele mari de mușchi din corp, îmbunățește flexibilitatea și echilibrul și, simultan, îți calmează mintea și te relaxează. Asta fiindcă în timpul antrenamentului se fac și exerciții de respirație din yoga. Karlie Kloss și Candice Swanepoel sunt doar câteva care practică astfel de exerciții. Nutriția joacă și ea un rol foarte important aici. 85% înseamnă dietă, 15% exerciții fizice.

Burn Ass & Abs

Burn Ass & Abs este un antrenament de intensitate mare cardio și de tonifiere pentru zona abdominală și zona fesierilor în care vei putea lucra cu greutatea propriului corp, dar și cu accesorii de fitness pentru accentuarea efortului depus. Beneficii:

 • Îmbunătățirea metabolismului de a ardere a grăsimilor;
 • Tonifierea abdomenului, coapselor și fesierilor;
 • Eliminarea țesutului adipos;
 • Creșterea nivelului de rezistență.

BarreConcept

Este cel mai popular trend de fitness în Statele Unite și cel mai nou în România. BarreConcept armonizează antrenamentele tradiționale de Pilates cu mișcările de bază din Balet, pentru un corp armonios și tonifiat. Iată ce beneficii aduce!

 • Un antrenament intens, delicat cu încheieturile.
 • Nu este necesară experiența
 • Un antrenament total, complet. Vei asista la ridicarea mușchilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului și sculptarea brațelor.
 • Antrenează musculatura până la epuizare prin pulsații continue de impact scăzut, dar de intensitate ridicată.
 • Crește mobilitatea, densitatea musculară și osoasă, revigorează metabolismul.
 • Pierde în greutate și în centimetri, îmbunătățește tonusul cardiovascular, postură, rezistentă și forță.
 • Rezultate rapide. La o participare de cel puțin 2 ori pe săptămână, vei observa schimbări în mai puțin de o lună.

Supermodelele Victoria’s Secret își dezvăluie secretele de frumusețe

ARTICOLE SIMILARE

Zaha Hadid pe muzică de Bach

realitatea

Afacerile vedetelor din Romania: Bittman, Traistariu, Andreea Banica

Hugh Hefner se laudă cu o nouă prietenă

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu