Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

„All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $

All I Want for Christmas Is You poate fi considerat unul dintre cele mai de succes cântece de Crăciun din toate timpurile. Nu este persoană care să nu fredoneze melodia în preajma sărbătorilor de iarnă. Și nu-i de mirare, pentru că aproape toate radio-urile din întreaga lume au inclus single-ul în playlistul de Crăciun, difuzându-l foarte des.

Această piesă, inspirată din epoca de glorie a casei de discuri Motown, a ajuns până pe locul al doilea în topul britanic atunci când a fost lansat în 1994, însă a fost împiedicat să ajungă pe prima poziţie de cântecul Stay Another Day al grupului East 17.

Mariah Carey a dat lovitura cu piesa, pentru că i-a adus până acum venituri de peste 60 de milioane de dolari din vânzările pe plan mondial. Scris şi compus de artistă în colaborare cu Walter Afanasieff, cântecul a apărut iniţial pe albumul MERRY CHRISTMAS lansat de cântăreaţa americană.

Vedeta a mai cântat piese de Crăciun – Silent Night, O Holy Night, Joy to the World – dar niciunul nu s-a bucurat de un asemenea succes. Deși Mariah Carey cântă mai degrabă despre dragoste decât despre a oferi cadouri, piesa este cel mai sus clasat single de Crăciun în topul Billboard’s Hot 100 din ultimii 50 de ani, situându-se pe locul 6.

All I Want for Christmas Is You este și cel mai vizualizat cântec de Crăciun pe Youtube la nivel mondial, potrivit Variety. Vizualizările zilnice ale cântecului în acest an au depășit 4,5 milioane și probabil că numărul lor va crește, întrucât vizionările zilnice globale de anul trecut au ajuns la 10,7 milioane în ajunul Crăciunului.

Pe locul 2 în topul celor mai vizualizate cântece de Crăciun pe Youtube se află piesa de pe coloana sonoră a filmului animat Frozen, Let It Go, interpretat de  Idina Menzel, care a atins maximul de vizualizări zilnice de 4,7 milioane în ajunul Crăciunului.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se întreține și ce face Ilinca Vandici după ce i s-au oprit proiectele TV

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei de 1 februarie

realitatea

Decizia pe care au luat-o Alina Sorescu și Alexandru Ciucu după ce s-a zvonit că divorțează

Andreea Damian

N-ai să crezi cum arăta Mircea Radu în adolescență! Ce povești are din acea perioada

Tabu Tabu

The NEW HAVASI Symphonic Concert Show! Spectacol monumental de Craciun la Bucuresti!

Meghan Markle nu va purta niciodată rochii create de Victoria Beckham și a explicat de ce

Andreea Damian

1 comentariu

Mariah Carey a făcut 60 de milioane de dolari cu un singur cântec – RO-Stiri.com 28 December 2018 at 18:04

[…] „All I Want for Christmas Is You” i-a adus lui Mariah Carey peste 60 mil. $, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu