Tabu
Image default
LIFE & LOVE Slider

Zodiile care nu pot fi înșelate niciodată. Sunt cele mai înțelepte și simt totul

Unele persoane nici măcar nu vor să audă cuvântul „infidelitate”, nefiind capabile să își înșele partenerul sau să conceapă că ar putea fi vreodată înșelate. Alte persoane, în schimb, sunt conștiente că oricând ar putea să calce strâmb sau să fie înșelate.

Se pare, însă, că și astrele au un cuvânt de spus când vine vorba de infidelitate! Unii nativi sunt atât de înțelepți și înzestrați cu o intuiție atât de puternică, încât nu ar putea fi niciodată înșelați.

Exista două zodii înzestrate cu o intuiție ieșită din comun și care simt minciuni de la depărtare, astfel că va fi aproape imposibil să fie vreodată înșelate. Aceste zodii sunt:

Zodia Balanță

Balanța este o zodie duală, imprevizibilă și într-o permanentă căutare a echilibrului. Nativul din zodia Balanță este un bun psiholog, tocmai fiindcă este extrem de înțelept, empatic și cu o intuiție ieșită din comun. Poate „citi” oamenii și își poate da seama foarte ușor când cineva minte, motiv pentru care iți va fi foarte greu să înșeli o Balanță.

Dar nici nu ai avea de ce să faci acest lucru, pentru că nativii acestei zodii sunt parteneri de încredere și stabili în orice relație. Nu sunt interesați de relații superficiale și așează, de cele mai multe ori, dorințele și nevoile partenerului mai presus de cele personale.

Zodia Vărsător

Nativii din zodia Vărsător sunt considerați independenți, inteligenți și extrem de raționali. De altfel, ei abordează dragostea mai mult din punct de vedere rațional, lăsându-se conduși mai degrabă de stimulente mentale. Nu se lasă furați de aparențe, motiv pentru care le va fi destul de greu să pună bazele unei relații intime, pentru că par puțin distanți. Însă atunci când se implică într-o relație, Vărsătorii sunt extrem de loiali și așteaptă același lucru și de la partenerul de lângă.

Fiind înzestrați cu o intuiție puternică, acești nativi simt când ceva nu este în regulă în relația de cuplu. Vărsătorii sunt, de asemenea, și foarte analitici și atenți la orice detaliu, așa că își vor da seama imediat dacă partenerul de cuplu calcă strâmb sau dacă are această intenție.

ARTICOLE SIMILARE

Mădălina Ghenea va juca în filmul „Gucci”. Ce rol a primit

Andreea Damian

Cum arată Oana Roman în costum de baie. FOTO

Andreea Damian

Mamele petrec 97 de ore pe săptămână făcând sarcini zilnice – echivalentul unui job bine plătit

Andreea Damian

Coronavirusul în Europa: epidemie sau „infodemie”?

Andreea Damian

Mai puțin de zece minute de introspecție în șase pași spre fericire

realitatea

Femeile care au mai mulți copii îmbătrânesc mai greu?

Andreea Damian

Scrie un comentariu