Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Zodiile care se poartă urât cu femeile. Stai departe de acești bărbați!

Unii bărbați nu se pot abține atunci când se enervează chiar și din lucruri mici. Descoperă mai jos care sunt cele trei zodii care se comportă urât cu o femeie în relație. Mai bine stai departe de ele!

Berbec

Agresivi și impulsivi, berbecii nu se abțin atunci când partenera de viață spune sau face ceva ce nu le convine. Chiar dacă poate iubesc, acești nativii nu se pot abține și se comportă urât cu femeile.

Berbecilor nu le place să fie luați la întrebări și pot face din acest aspect o dramă. Nativii acestei zodii sunt destul de agresivi și le place să aibă aventuri. Ei pun suflet în relație, dar nu sunt genul romantici și abordează un comportament urât cu partenerele de viață.

Taur

Deși iubesc cu adevărat și ar face orice pentru partenera de viață, taurii se comportă destul de urât cu femeile. Nativii acestei zodii sunt agresivi și chiar dacă nu au dreptate de fiecare dată, ei vor să nu fie trași la răspundere.

Chiar dacă sunt vinovați, taurii nu vor recunoaște acest lucru și vor reacționa urât atunci când partenera de viață le atrag atenția. Ei nu vor să accepte faptul că femeile au dreptul de a spune ceea ce simt și se comportă urât de fiecare dată când au ocazia.

Scorpion

Răzbunători, scorpionii nu se comportă frumos cu femeile și ar face orice să știe că doar ei au dreptate mereu. Acești bărbați își vor pune partenera de viață în situații stânjenitoare chiar și în public.

Nativii acestei zodii caută tot timpul ceartă și mereu găsesc un motiv pentru care să se comporte urât cu femeile. Scorpionii abordează un astfel de comportament cu toată lumea, nu doar cu iubitele.

ARTICOLE SIMILARE

„Sex Box”, emisiunea în care concurenții fac sex în direct!

Arta? HOBBY erotic al unui primar din Moldova! GHICI CE-I PLACE sa faca!

Dragoste pe vremea mahmurelii

Cea mai înfricoșătoare zodie. Te face să tremuri până-n măduva oaselor 

Andreea Damian

Cine e capul de afiș al Coaliției pentru Familie pentru Referendum – KIM DAVIS

Dora Constantinovici

Se repeta cazul “Jean Monnet” la Botosani! Profesoara reclamata de colegele de cancelarie pentru ca a facut sex cu un elev de 14 ani!

Scrie un comentariu