Tabu
Image default
CULTURE Slider

Adele anunță revenirea mult așteptată. Un nou single după o pauză de 6 ani

După săptămâni de speculații febrile, Adele și-a anunțat revenirea. Un nou single, Easy on Me, va fi lansat pe 15 octombrie, înainte de al patrulea album.

Este prima piesă după șase ani a artistei britanice, în vârstă de 33 de ani. Starul pop a publicat pe Twitter 21 de secunde dintr-un videoclip alb-negru, în care apare la volanul unei maşini ascultând o casetă cu titlul „Easy On Me”. În mesaj este anunţat că „Easy On Me” va fi lansată pe 15 octombrie, iar cel de-al patrulea album al ei este aşteptat să urmeze curând şi este crezut că va fi intitulat „30”, scrie BBC.

Unele acorduri majore de pian, probabil introducerea melodiei, cântă peste clip. Sunetul este în concordanță cu baladeria care a făcut din Adele cea mai bine vândută artistă a secolului din Marea Britanie, potrivit cifrelor publicate de British Phonographic Industry în luna martie.

Adele și-a tachinat fanii nerăbdători în 2019, criticii au trebuit să ghicească dacă transformările din viața sa personală ar putea determina o îndepărtare de sunetul ei de marcă. Adele și fostul ei soț, Simon Konecki, au divorțat în 2019. Au un fiu de opt ani. De atunci, ea a fost împreună cu rapperul britanic Skepta și și-a confirmat recent relația cu agentul sportiv american Rich Paul.

Ea a suferit, de asemenea, o transformare fizică incredibilă, așa cum a recunoscut când a găzduit Saturday Night Live în octombrie 2020: „Știu că arăt foarte diferit de când m-ai văzut ultima dată”, a spus ea în monologul de deschidere. „De fapt, din cauza tuturor restricțiilor Covid, a trebuit să călătoresc cu mai puțin și nu puteam să aduc decât jumătate din mine. Și aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”

ARTICOLE SIMILARE

Afla ce diete folosesc vedetele si cum imi mentin trupul de invidiat!

realitatea

Charlize Theron, în depresie după ce s-a îngrășat 22 de kilograme

Andreea Damian

Bobby Brown dă în judecată BBC pentru documentarul despre Whitney Houston

realitatea

De ce mâncăm mai mult decât avem nevoie – e bine să citiți asta acum, de sărbători

realitatea

Celebritati nascute pe 26 iulie!

realitatea

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

Scrie un comentariu