Tabu
CULTURE

Afla care sunt subiectele despre care va vorbi Dr. John Grey in conferinta sa!

Extreme Training va invita pe 17 noiembrie la Crystal Palace Ballroom pentru conferinta maraton a doctorului John Grey, intre orele 9:30 si 17:30, in cadrul careia va dezvalui secretele negocierii, comunicarii si motivarii sexului opus: la serviciu, acasa, in negocieri  si in leadership.

La eveniment sunt asteptati negociatori, manageri, vanzatori, cumparatori, traineri, antreprenori, coachi, personal din customor care, echipe manageriale, echipe de vanzari, echipe de proiect si nu numai.

John Gray este recunoscut ca fiind cel mai bun expert in relatii din lume, cartile sale fiind vandute in peste 50 de miloane de exemplare si traduse in 50 de limbi. Cartea inovatoare “Barbatii sunt de pe Marte, Femeile sunt de pe Venus” este cea mai vanduta carte a tuturor timpurilor din zona non-fictiune. Lansarea seriei de carti “Marte si Venus” a schimbat pentru totdeauna felul in care barbatii si femeile vad relatiile dintre ei, iar in ultimii 40 de ani, autorul a ajutat milioane de oameni sa-si imbunatateasca viata sentimentala si chiar profesionala.

 „Seminarul este o noua abordare, un mod de a privi lucrurile diferit. Vei primi informatii care iti schimba viata in mod pozitiv. Toti cei care participa la seminariile mele pe care le sustin in intreaga lume, pleaca de acolo cu sentimentul ca viata lor s-a schimbat in bine pentru ca abordez o perspectiva cu totul noua. Chiar invata lucuri noi. Nu este un seminar obisnuit despre cresterea persoanala; nu este nimic in neregula cu aceste seminarii, dar le-ai facut si simti probabil ca nu mai este nimic nou de invatat, dar este o experienta buna.

Acesta este un seminar unde vei invata perspective noi absolut incredibile despre  creierul feminin/masculin, hormoni feminini/ masculini, stilurile de comunicare, de ce se ajunge la conflicte inutile, cum sa motivam persoanele de sex opus, cum putem diminua stresul altora si pe al nostru, cum sa experimentezi armonia si cooperarea, cum sa simti suportul echipei la locul de munca.

Chiar imi doresc sa veniti, va fi o experienta foarte bogata. Vei pleca cu un continut cu totul nou despre intelegerea cum femeile si barbatii isi saboteaza, fara sa-si dea seama, relatiile acasa si la locul de munca. Asta este dinamica pe care o vom explora.” – Dr. John Gray

Tematica conferintei

1. Cum atragi simpatia unui barbat/a unei femei la locul de munca?

Barbatii si femeile au un mod distinct de a comunica. In cadrul conferintei vei invata rapid cum sa vorbesti pe limba Venusienelor daca esti barbat sau cum sa vorbesti pe limba Martienilor daca esti femeie. Aceasta abilitate este esentiala fie ca trebuie sa comunici ca superior, fie ca subordonat sau ca simplu coleg de munca.

2. Cum negociezi inteligent cu un barbat/cu o femeie?

In negociere sunt multe lucruri care conteaza: contextul, pozitia, tacticile folosite, rezultatul dorit, climatul etc. Inainte de toate insa, conteaza persoana cu care negociezi, modul ei de a fi, de a simti, de a intelege sau de a actiona. Acest fel de a fi este un cadru care devine si mai important atunci cand tinem cont de diferentele de gen. Sa ignori diferentele acestea este ca si cum ai incerca sa alimentezi o masina cu motorina, cand de fapt ea merge cu benzina.

3. Cum se aplica diferentele in relatia de cuplu?

Probabil fiecare om isi doreste o viata de cuplu armonioasa, lipsita de neintelegeri. Vestea buna este ca nu trebuie sa te schimbi, trebuie doar sa adaptezi felul in care comunici. Darwin spunea ca nu supravietuieste cel mai puternic, ci acela care se adapteaza mai bine. Este valabil si in business, si in relatiile personale, si in relatiile intime.

4. Cum motivezi un barbat sau o femeie?

John Gray, in cadrul conferintei, va dezvalui resorturile secrete ce pot fi folosite pentru a motiva un barbat sau o femeie. Motivarea are un singur scop, sa faca oamenii sa treaca la actiune. Aplicabilitatea acestor strategii este uriasa. Ne putem motiva copiii sau partenerul de viata sa faca ceva anume, ne putem motiva colegii sau ne putem motiva membrii echipei.

Mai multe detalii despre conferinta gasiti aici: http://www.tabu.ro/conferinta-anului-2015-in-romania-legendarul-john-gray/

Studiul privind satisfactia in relatia de cuplu: http://www.tabu.ro/relatia-de-cuplu-studiu-privind-satisfactia/

 

ARTICOLE SIMILARE

Biserica Catolică din Germania le cere scuze miilor de copii victime ale abuzurilor sexuale comise de clerici

Dora Constantinovici

Alicia Keys și Jack White înregistrează coloana sonoră de la Bond

realitatea

Cum își mai bat joc oamenii de mediu: record de elefanți morți în 2019, în Sri Lanka

realitatea

Relatii constiente – Transformarea semnificatiilor

realitatea

Scandal la Casa Regală! Măsuri drastice luate de regele Spaniei împotriva tatălui său

Andreea Damian

Captain Marvel e alergică la pisici

Andreea Damian

Scrie un comentariu