Home > beauty > Afla cum sa transformi un machiaj de zi intr-un machiaj de seara

Afla cum sa transformi un machiaj de zi intr-un machiaj de seara

Cu siguranta fiecare dintre noi avem zile aglomerate, in care timpul nu ne ajunge si nu ne permite sa trecem pe acasa ca sa ne schimbam tinuta sau machiajul, de aceea Alina Brailescu, Fashion & Beauty Make-Up Artist si trainer al scolii de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY ne recomanda sa avem la noi cateva produse ce te vor ajuta sa transformi un machiaj de zi intr-unul de seara. Daca vrei sa afli cum se realizeaza cel de zi poti da click aici, este ultimul tutorial pe care l-a facut pentru noi.

Ca sa transformi acest machiaj intr-unul mai intens nu ai nevoie de multe produse, ci doar trebuie sa ai doua farduri si un ruj in nuante mai intense.

Daca baza arata bine, si cand spunem baza ne referim la fond de ten, anticearcan/corector sau pudra, nu trebuie sa ne demachiem. Daca avem zone in care fata luceste putem folosi doar o pudra translucida care sa ne ajute sa matifiem tenul.

Un sfat valoros din partea make-up artistului, pentru a pastra tenul curat, este bine ca pe zona cearcanelor sa aplici un strat mai gros de pudra ce va proteja zona de eventualele particule de fard ce vor cadea.

Poti alege nuante neutre sau chiar culori ce iti complimenteaza privirea. Alina spune in repetate randuri ca daca alegi accentuarea ochilor nu trebuie sa accentuezi si buzele. In schimb, daca alegi sa accentuezi buzele, poti pastra machiajul din timpul zilei fara a mai interveni in zona ochilor.

Nuanta blush-ului trebuie sa fie usor mai intensa, ca sa contureze si sa evidentieze cat mai bine pometii.

Machiajul prezentat de Alina poate fi purtat in general in zilele ce se prelungesc, la o cina sau intalnire cu prietenii. Daca in schimb, ai un eveniment important este bine ca machiajul sa fie cat mai fresh.

MUA Alina Brailescu – www.abacademyro

Model Diana Marin

Video si editare Vasi Cardon

Vezi si: 

https://www.tabu.ro/tutorial-video-aba-make-academy-natural-makeup-look/

https://www.tabu.ro/ce-machiaj-sa-adopti-sezonul-estival/

https://www.tabu.ro/afla-cum-sa-iti-faci-un-machiaj-de-vara-summer-chocolate-makeup/

Articole asemanatoare
De Paşte, alege tuşul floral. Cum să îţi faci un make-up plin de prospețime. TUTORIAL
Tutorial make-up: Transforma-te de Halloween!
5 for beauty by ABAcademy Make-Up
Descopera cum poti sa te machiezi pentru un bal – Tutorial video

Loading...

Comenteaza acest articol

Afla cum sa transformi un machiaj de zi intr-un machiaj de seara

by realitatea   1 min
0